Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Sınavlar mi genel kültür mü?

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski09-12-07, 16:12  #1
muqy

Giriş Tarihi: Sep 2006
Sınavlar mi genel kültür mü?

çoğu arkadaşımız öss vb sınavlar yüzünden kendini geliştirmekten daha fazla okuyup araştırmaktan geri kalıyor hem çalışıp hem kendine çok vakit aramanın yollarını beraber çözelim arkadaşlar önerileriniz neler? Ders çalışmak kişisel gelişimde sorun mu ? Ne kadar yavaşlatır ? yorumlarınızı bekliyorum saygılar ...
Eski09-12-07, 22:50  #2
barış

Giriş Tarihi: Nov 2006

Düzeni değiştirmeyecekseniz düzeni sağlayanları da değiştirmeyeceksiniz. Şuan için bu mümkün olmayacağı için bence çözümü olan bir sorun da yok.
Eski09-12-07, 23:16  #3
eYc
Yazar Adayı

eYc'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007

Banada oluyor bu, kitap okumak ders çalışmaktan daha zevkli geliyor ve ders çalışmıyorum..
eYc is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-12-07, 01:29  #4
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul

ders çalıştığınızda kendinizi geliştirmiş oluyorsunuz zaten. Eğitim seviyeniz yükseldikçe, ortaokuldan liseye, oradan da üniversiteye geçtikçe daha mantıklı düşündüğünüzü farkediyorunuz. İnsanların gittiği okulların kalitesindeki farklar ile o okulların öğrencilerin kaliteleri arasında önemli derecede uyum olduğunu düşünüyorum. Siz daha çok çalıştıkça gittiğiniz okulların kalitesi de artacak ve çoğu konuda daha mantıklı düşünen bireyler haline geleceksiniz (aksi yönde olmaya kendinizi zorlamadıkça). Okullardaki derslerin öğrencinin ufkunu önemli ölçüde genişlettiğini düşünüyorum.
Eski20-03-08, 22:30  #5
oguzoglu

oguzoglu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
Konu Hakk.

Kişisel gelişim üniversite ortamında da artar, sayın arkadaşlarım bu yüzden öncelikle ders çalışın lütfen...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı