| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Çok mutsuzum.. Hayattan hiç bir beklentim kalmadı..Hiç bir şey istediğim gibi değil.. |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
Umarım bu cümleler içinde bulunduğunuz durumu anlatmıyordur.Mutluluğun varlık nedeni zaten bu mutsuzluk denen belanın kendisidir. Gidin sokak çocuklarının nasıl hayata sarıldığına bir bakın,sonra bu düşüncelerinizi tekrar gözden geçirin.Kavga edecek şeyler yaratın kendinize ya da olanlara sarılın ve kavgadan vazgeçmeyin.Bu dünyada böyle yaşanır. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları | |
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Mutsuzlugun tek ilaci cevrenizdeki insanlarla iletisim halinde olmaktir, onlarla birseyi paylasmayi deneyin. Eger mutsuzlugunuzun kaynagi baska bir sorun ise, o sorunun ustune gidin; mutsuzluktan kurtulmanin tek yolu budur. Ben sayin Sesli'nin yorumunu bekleyecegim sizde oyle yapin ) |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| insanlar gerçekten mutsuzluğun kaynağı değiller mi? onlarla iletişimde yine bu mutsuzluğun tedavisi değil mi? bana sadece kendi başımıza gerçekleştirebileceğimiz bir şey söyleyin... sadece ben olarak gerçekleştirebileceğim... üstüne gittiğimde sadece kendimin birşeyler yapabileceği... sadece benim yapabileceğim birşey... tek başına üstesinden gelebileceğim... yok böyle bişey.. malesef... mutsuzluğumuzun kaynağı çok kez bir başka insan oluyor ama ilginçtir mutluluğa ulaştıran mutluluğu yaşatanda yine bir başka insan oluyor... muhtaçlık, umutsuzluk, mutsuzluk... aralarında gidip geliyorum.. nerdeyim? küreseleylem Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-12-07 22:25 . |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Aynı yaştayız, aynı dertten muzdaripiz. Sizi anlıyorum. __________________
İç bade, sev güzel var ise akl-ü şuurun, Dünya var imiş yok imiş ne umurun. |
| #6 | ||
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
ama bir amacınız varsa vede o hedefe ulaşma gibi bir fırsatınız varsa mutsuzluk sizin mutluluğunu görünce mutsuz olur çünkü oan ki mutluluk inanını bana hiç bir şey ile değişmez | |
| #7 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Her insanın kendine has sorunlarının olduğunu düşünerek mutlu olmak öğrenilebilir. Çok sorununuz olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama diğer insanların da en az sizinki kadar sıkıntısı vardır. İnsanların yüzünüze karşı gülmeleri onların dertlerinin olmadığı anlamına gelmiyor, sadece buna kafayı takmayıp hayattan zevk alabildikleri anlamına geliyor. Bunu yapmak ise hiç de zor değildir. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #8 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2006
| merhaba arkadaşlar.nasılsınız.hayat çok güzel.mutlu olmamak haksızlıktır.GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR.GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Cahil insanlar ile birlikte geçirdiğim her an mutsuzluk..... __________________
Bazılarının ahı;beyaz güvercinlerin özgür kanat çırpışlarında kalır.Ah yerde kalmaz bilmezler mi?! |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Herkes şuanki durumunu belirten durumla ilgili konu açsa ''konu dışı'' bölümümüzün işlevi ortadan kalkar. Bu yüzden konu tarafımca kilitlenmiştir. Konuya buradan devam edebilirsiniz: http://www.yaziyaz.com/forum/thread61-42.html __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|