"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Erdoğan' In Evrensel Gazetesine Açtiği Davada Reddedildi !/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Erdoğan' In Evrensel Gazetesine Açtiği Davada Reddedildi ! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, SEKA fabrikasına ilişkin haberlerde kullanılan, "SEKA’yı kapatın göreyim sizi, hükümet katili yapmayın bizi, yıldırmaz bizleri cezaevleri, ölümüne direnir SEKA işçisi, AKP Allah belanı versin" gibi sloganları yayımlayan Evrensel Gazetesi’ne açtığı 15 bin YTL’lik tazminat davasını kaybetti. Ankara 16. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın önceki gün görülen duruşmasında karar çıktı. Mahkeme, kısa kararında davanın reddedildiğini açıkladı. Dava dilekçesinde, Evrensel gazetesinin 1 Şubat’ta yayımlanan sayısında, SEKA işçileriyle yapılan röportajlar ile işçilerin eylem sırasında attıkları "SEKA’yı kapatın göreyim sizi, hükümet katili yapmayın bizi, yıldırmaz bizleri cezaevleri, ölümüne direnir SEKA işçisi, AKP Allah belanı versin, Tayyip bu şarkı burada bitti" gibi sloganlarının yer aldığı belirtiliyordu. Milliyet __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| ee, tamam, kural şu bir müslümana bir türke sövebilirsin anladık cezası yok |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
sadece gülüyorum :61 ne alakası var efenim Saygılarımla __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK | |
|
| #4 | |
| benim atalarım asya steplerinden geldi seninkiler nerden geldi bilader ben biliyorumda birde senden duyayım istersen söyliyelim Lübnanlı, osmanlıdan kovulan tehciren,bir ermeni soyuna sahipsin yani bizi arkadan vuranların ecdadısın yada sudanlı yada ürdünlü yada ........ Sen bizden değilsin bizi konuşma bilader.. |
|
| #5 | |
| Bu söylediklerinizde de bir alaka göremedim , kusura bakmayın. Asparagaz haberlerle konuşmayalım. __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #6 | |
| Beraber yürümüşlerdi o yollarda Diyorlar ki; “Efendim, başefendi Kemal abisine hâlâ neden dokunmazmış?” “Hâlâ görevden almayacak mıymış?” “Bu yıpratılmaya daha ne kadar dayanacakmış?” Yok efendim, aslında o da bu işlere bozuluyormuş... Canı çok sıkılıyormuş. Hatta gece yatağa girince kaşıntıdan uyuyamıyormuş... Basuru azıyor... Kurdeşen döküyormuş ama... Sırf kabinde delik açılmış olmasın diye mecburiyeten dişini sıkıyormuş! Gerçi dişini değil, kıçını da sıksa naylon Kemal’den hayır yok artık. Gitti gider. Onu durdurtmaya kimselerin gücü yetmez. Yani atalarımızın pek kelamlı ifade ettiği gibi; “Hayvan terli yemez” Hayvan terli yemez de, başefendi de ona öyle son raddesine gelmeden... Kolay kolay, “Harç bitti yapı paydos” diyemez. Bu “kabinede delik” meselesi de ilginçtir! Sanki kabine, uçakların pilot kabini gibi bir şeydir... Delik açılıp hava girecek, yüksek basıncın etkisiyle yönetim gümmmm diye aşağı düşecektir! Düşecektir ama... O kabinlerde bir de uçağın kara kutusu diye bir alet mevcuttur. Pek ellemeye, oynamaya, ötesini berisini kurcalamaya gelmez, gayet tehlikeli bir şeydir! Bilmeyiz anlatabilmiş miyizdir? devamı: http://www.evrensel.net/06/03/03/kose.html __________________
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
| |
|
| #8 | |
| melisa hanım bırak bu sövenist falan sen kendi dickine bak melisaymış şövenistlik vatanı sevmekse evet ben bir şövenistim bundan gurur duyuyorum hareketin kime hizmet ediyor bunu anlamaya çalış bırak bu işci hareketlerini 80 öncesini çok iyi biliyorum hergün eylem cart curt sonra ne oldu kitleler yığınlar sizin peşinizdeydi ihtilalden sonra %90 küsürlerle bu millet anayasaya evet demedimi nerdeydiniz ben söyliyeyim kahvede çay içiyordunuz davanız evdeydi onu bıraktınız şimdimi aklınıza geldi 25 sene sonra niye direnmediniz saygılar |
|
| #9 | |
| elisa bende seni kınıyorum |
|
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| Dünya terisine mi dönüyor? Uzan avatarli bir arkadas Evrensel Gazetesinden alinti yapiyor. Bir arkadas sovenistim gurur duyuyorum diyor. Bir arkadasda cikip iscilerin hakliligini anlatiyor. Tayyip Erdogan kaybetmis bir dava daha... Iscilerin sloganlarida acik ve net.. Ne zaman isci ayaga kalksa hep suni olaylar cikartiliyor ülkemde.. Egitim Sart demeye de dilim varmiyor. Hepsini nasil egiteceksiniz ki? Belli ki insanlar yasamin kendisinden ögrenmeye devam edecek. Siz en iyisi kendinize iyi davranin. Kendisine iyi davranmayan baskasina nasil davranabilir. Isciler haklida ne kadar isci varki aramizda? Oldu da yazdim bir kere gödermemek olmaz. sevgiyle kalin arkadaslar. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|