| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| 6 yıl önce mi? Bugün mü? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Döviz, Faiz, Borsa |
| Anket Sonuçlarını Göster: 6 yıl öncesi mi? Bugün mü? | |||
| Evet bugün daha iyi | 13 | 54.17% | |
| Hayır 6 yıl önce daha iyiydi | 11 | 45.83% | |
| Oy Verenler: 24. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Aklıma gelen bir soruyu anket olarak açmak istedim.. Bu işi bilen büyüklerimiz.. yada anlayan arkadaşlarımızın düşüncesini merak ettiğim için.. Ekonomik gelişmeler olarak.. 6 yıl öncesi mi daha iyiydi.. yoksu bugün mü? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Hür Mavi
| Kendi açımdan da 6 yıl öncesi daha iyiydi Ülkem açısından bi fark yok ![]() __________________
Öncelik Kemalizm ... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Bu anket "Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye benzemiş" __________________
.... .... |
|
| #4 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Tablo ne kadar pembe de olsa ekonominin bugünkü yapısı düne (6 yıl evvele) göre daha iyi... Türkiye gelişiyor, kalkınıyor... Kaplumbağa kadar yavaş olsada... |
|
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| 6 yıl önce ekonomi daha iyiydi diyenler ya da bu yönde ankete oy kullananların ekonomi bilgisinden şüphe ederim. TÜİK verileri her şeyi açıkça ortaya koyuyor, bence bu konuda çok yorum yapmaya gerek yok. ![]() Kaynak: http://www.tuik.gov.tr/Gosterge.do?m...sterge&id=3487 |
|
| #6 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Türkiye uçuyor ver coşkuyu ![]() Aristo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-12-07 19:46 .Sebep: öyle... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| 6 yıl önce de üretim yapılmadan ne var ne yok satılsaydı sayın türker'in verilerine güvenilirdi. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Ekonomist değilim ama bu ülkede yaşayan bir birey olarak ülke ekonomisinden etkileniyorum.Yazılı ve görsel medyada izlediğim ve takip ettiğim bütün ekonomistler ülkemizin dış borçlarının katlanarak arttığını söylüyor.Ayrıca geçenlerde açıklanan IMF raporuna göre ekonomisi en kırılgan 8 ülke arasında Türkiye'de var.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Bu ülke yıllardır IMF tarafından yönlendirilmiyor mu? |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Evet ben yılda 9.6 milyar maaş alıyorum. Bu da aşağı yukarı 8.000 dolar civarında. Evet 6 yıl önce 2500 dolarlar civarında kazanıyordum. Fakat Enfilasyon? Örnek olarak bir paket Marlboro 2002 yılında kaç paraydı şimdi kaç para? Paramız değer kaybediyor, ben yılda 8000 dolar kazanıyorum ama fakirlik düzeyinin altındayım. |
|
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2007
| ne kadar AKP ye laf edilsede.ülkemiz AKP döneminde yol kat ediyor. __________________
Allah Türk'ü Korusun Ve Yüceltsin |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|