"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Tanrı'yı mahkemeye verdi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Tanrı'yı mahkemeye verdi Son 8 yılda üzerine 3 kez yıldırım düşen Jonas Wilding, Tanrı'dan 100 milyon dolar tazminat istiyor. Davanın kabul edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Her yıldırımdan kıl payı kurtulduğunu belirterek, son yıldırım çarpmasından sonra dava açmaya karar verdiğini anlatan Wilding, 'Ben her zaman kiliseye giderim. Her zaman kurallara uyarım. Tabii her insan gibi ben de bazı beyaz yalanlar söyledim, süpermarketlerden bazı malları çaldım, hatta komşuların eşlerine de bazen yan gözle baktım. Fakat, tüm bunlar 8 yılda 3 kez yıldırım saldırısına hedef olmak için çok fazla'' diye konuştu. :-) Haberin tamamı: http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/...ya/dunya6.html __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yazık adama En azından adam mahkemeye gitmiş.. Biz de olsa aksakallı dedeler, üfürükçüler falan devreye girerdi..__________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben de mahkemeye vereyim o Tanrı her neyse. Beş para etmez bir sürü adamın milyonları var ben beş kuruş maaşa talim ediyorum. :-) |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
o adamın bahsettiği dedim çünkü "tanrı her kimse" dedin![]() __________________
:73 serabik :73 | |
|
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Alıntı:
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Ya da adam tut ki mahkemeyi kazandi ve tazminat baglandi. Peki kimden talep edilecek o para? Devlet, tanri adina ödeme yapabilir mi dersiniz? sakasi bir yana; bu olay ikiyüz yil önce olsaydi herhalde adami aforoz ederler, sonra da bir hristiyan fanatigin kurbani olur cikardi. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
|
| |
|
| #9 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
zaten tanrıyı mahkemeye vermesi onun ateist vs. olmadığının kanıtı değil midir? :D İnanmasa neden mahkemeye versin değil mi ama? | |
|
| #10 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Varolmadığı bilinen bir şey mahkemeye verilir mi; Sn.CezZza.. ( Şu nick'inizi de değiştirseniz ne iyi olur. Yazınızı yorumlamaktan daha zor geliyor onu doğru yazmak.) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|