| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
‘İnsan tanrı’ yaratma planı devrede/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - İslamiyet, Hristiyanlık ve Yahudilik |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| ‘İnsan tanrı’ yaratma planı devrede Bugün… İlginizi, ağır gündemden, bence son derece önemli olan bir başka cepheye yönlendirmenizi isteyeceğim ki şimdi paylaşacaklarımız Türkiye’yi de kapsama alanına alan ‘büyük tehlikeli planın’ önemli bir parçası aslında. Planın sahipleri malum küresel güçlerin ilgili birimleri, büyük planları da; önümüzdeki 15 yıllık süreçte dünyada ‘TEK DİL, TEK DİN, TEK PARA’ya geçişi sağlamak. Şimdi, malum merkezlerin bu büyük şeytani planının ‘TEK DİN’e geçiş maddesinin altını doldurma adına son dönemde yapılan toplum mühendisliği çalışmalarına bakalım; Dünya listelerinden sonra Türkiye kitap listelerinde de ilk sıraya yerleşen ‘Sır’ (The Secret) isimli bir kitap var. - Kitabın filmi de çekilmiş, satış rekorları kırıyor. Aynı seriden bir başka film ve de kitap da şu günlerde listelerin ilk sırasına otumuş durumda; Do we (k)now -biz biliyor muyuz? Bu da kuantum fiziğiyle çekim yasası üzerinden benzer new age akımların propagandasını yapıyor. Detaya girmeden, hemen başta belirtmeliyim; ben, tüm bu planlı öğretilerin amacının öncelikle İSLAM olmak üzere hak dinleri çökertip, insanı, ALLAH’tan yüce RAB’dan, dinlerden uzaklaştırıp, adeta TANRI İNSAN yaratarak biraz önce tanımladığım ‘TEK DİN’ projesini hayata geçirme metodlarından biri olduğuna inanıyorum. Evet, şimdi detaya girelim efendim;Kitap ve filmlerde kabalaist bir dil kullanılıyor fakat bu dil gayet profesyonelce (belli ki sosyal psikologlar ve de malum toplum mühendisleri işbaşında) adeta ‘mistik’ bir anlatımla ambalajlanıp servis ediliyor. (..) Güler Kömürcü (Alıntı kaynağı: AKŞAM -29.6.2007) Ben bu planın izlerini ve malum güçlerin temsilcilerini birçok yerde görebiliyorum. Siz ne dersiniz? Leonardo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-12-07 16:55 . |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Önleyecek öneriniz nedir? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|