"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Erdoğan`a mahkemeden bir ret daha!! (gözcü gazetesi)/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Erdoğan`a mahkemeden bir ret daha!! (gözcü gazetesi) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gözcü Gazetesi'nde yayımlanan bir yazıda "kişilik haklarına hakarette bulunulduğu" gerekçesiyle gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Uğur Sarı, Haberler Müdürü Mehmet Türker ve yayımcı Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık aleyhine açtığı tazminat davası reddedildi. devamı: http://www.kuvayimilliye.net/detay.php?id=943 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| dewam et yakında dewiricen tayyibi. cem uzanı da başbakan yaparsın dewleti 3 günde yer zaten. |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
gerçi konuyla alakasız bir noktaya değinmişsin ![]() __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Belki arkadaş Recep Tayyip Erdoğan'ı deviremeyecek ama sen ve senin gibiler bu gidişle güzelim Türkçe'yi devirecek. "w" nedir ya... Alfabemizde w diye bir harf mi var. Arkadaşım yaş kaç... "tayyibi" nedir ya... hiç mi Türkçe dersi görmedin. "Scarface" nedir ? ? ? sen nesin... Saygılar... |
|
| #5 | |
| şimdi kadriiiiiiiii. scarface yaralı yüz demek. w.ingilizce alfabesinde bir harf. yaşım 27. ben insanım. tayyibi nedir.onu bende çözemedim. |
|
| #6 | |
| Milliyetin çok bariz vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. Mustafa Kemal ATATÜRK __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Deveye sormuşlar... “Boynun neden eğri ?” Deve yanıt vermiş: “Nerem doğru ki!” Sen sana yazılana cevap verdiğini mi sanıyorsun ? Yazık, gerçekten çok yazık... Saygılar... |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
şimdi o soruyu deveye sormuşlar.bende güzel bi örnek verirdimde nese.bugünde kşisel kavgalara döndü burası.saygılar kadri.scarface i soruyosunya bende sanasordum kadri türkçemi diye. | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Cem Uzan`ın dokunulmazlığı yoktur. Hakkındaki bütün iddialardan yargılanmakadır. Bugüne kadar 10`un üzerinde davadan suçsuz bulunmuştur , bulunmaya devam etmektedir! Aydın Doğan ve Akp tarafından uygulanan siyasi linçe maruz kalmıştır. Er ya da geç herkes yaptıklarının hesabını verecek! Dokunulmazlıkların arkasına saklananlar daha sonra kaçacak yer arayacaklar! __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|