"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
DTP söyledi MHP güldü/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| "DTP söyledi MHP güldü, MHP ile DTP arasında sıcak bir diyalog ortamı gelişiyor. DTP'lilerin TBMM kulisinde kendilerine incir ikram eden MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'a, "Dikkat et, yardım yataklıktan gidersin" esprisi her iki parti milletvekillerini kahkahaya boğdu. ../.. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=118788 |
|
| |
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| güzel espri... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #3 | |
| |
|
| |
| #4 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| onun garantisi yok işte.... O değil yarın öbür gün incirci milletvekili memleketine gittiğinde o gülmesinin hesabını verir mi bilemem.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #5 | |
| |
|
| |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| MHP'nin ne milliyetçisi olduğu ortada. Amerikan Milliyetçiliği Hareketi Partisi... __________________
Yaşasın Milli Mücadele! Yaşasın Mustafa Kemal! |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Ali Uzunırmak geçmişi karanlık birisidir. Zamanında eli kana bulaşmış eski ülkücülerden. Uğur Mumcu az yazmadı bu adam için. Şimdi utanmadan gitmiş DTP'lilere incir ikram ediyor. DTP'liler bu adamın kim olduğunu bilmiyorlar mı, tutup onunla konuşuyorlar? |
|
| |
| #8 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| ne komik aman aman ! seçimden önce ip mip , seçimden sonra yardım yataklık ! |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #10 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Ee DTPlilerin kim olduğunu da düşünürsek gayet normaldir iyi anlaşmaları... __________________
Hâsılım yoh ser-i kûyunda belâdan gayrı Garazım yoh reh-i aşkında fenâdan gayrı fuzuli |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|