| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Hep Beraber Sigarayı bırakalım bütün yazıyaz daha sağlıklı olsun mu? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Aslında bir kaç gün önce sizden böyle birşey istemezdim bana yardım edin sevgilim sigarayı bırakmamı istiyor yalnız bırakmayın beni hep beraber bırakalım. Şimdi kazak erkek dönemi kapandı biliyorsunuz Hadi daha sağlıklı olalım ![]() __________________
Hâsılım yoh ser-i kûyunda belâdan gayrı Garazım yoh reh-i aşkında fenâdan gayrı fuzuli |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Sigarayı bırakırmısınız bilmem ama... Bırakılacak bi sevgili bulduğunuza emin olabilirsiniz ![]() Şahsen ben... öööle yaptım... |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| benimle yanacak başka birşey bulsam bırakıcam da bakalım hangisi galip gelecek ![]() __________________
Hâsılım yoh ser-i kûyunda belâdan gayrı Garazım yoh reh-i aşkında fenâdan gayrı fuzuli |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: Muhacerette
| Alıntı:
![]() Sigarasız bir hayat düşünemiyorum... Rakı içenler öldü'de su içen ölmedi mi misali... __________________
Mevsimsiz Ölür Yalnızlar...!!! | |
|
| #5 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Çok şey istiyosun abi, başka bi isteğin varsa söyle onu da yapalım ![]() Geçen hafta hastalığımdan ötürü dört gün boyunca sigara içememiştim cinnet geçirecektim zaten, böyle bi ikinci vakayı kaldırabileceğimi sanmıyorum. Allah düşmanımın başına vermesin sigara bırakma olayını. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #6 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2007
| sanırım ben bıraktım ve kocamann 3 gün oldu/6 lara 9 lara direnebilirim ![]() |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| 1 ayı aşkın süredir kullanmıyorum. __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben mutluyum ama canım çektiği oluyor.Alkollüyken birkaç sefer kullanmadım.O benim için önemli bir imtihan oldu. Sigara hayatta önemli bir yer tutuyor.Yani insanın ikinci bir arkadaşı gibi...Uzunca bir süre kullandıktan sonra işler daha da zorlaşıyor tabi...Ama bu arkadaşlık öyle birşey ki,hem vücut fonksiyonlarınızı düşürüyor hem de hayatınızdan çalıyor.yani şeytani bir dostluk aslında ![]() Bırakınca çok rahatladım açıkcası.Dişlerim daha beyazladı,üstüm sigara kokmuyor ve insanları sigara dumanı ile rahatsız etmiyorum...Ama en önemlisi,sigara uzatıldığında kullanmıyorum demesi...Sanki insanlar bana üstüninsan gibi bakıyor.tabi bu da hoşunuza gitmiyor değil ![]() __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2007
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|