| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Arkadaşlar bu forumu ve sizleri çok özledim hatta bu başlığı açarak sizlere sorumluluk sahibi olduğumu göstermek istedim.Belki hepiniz beni unutmuşsunuzdur malum epey zaman geçti Sadece sizleri çok özlediğimi belirtmeliyim.Tuqu,papyrus,antropolog,ASYA,melnur, leopidas,yağız,eşitlik,liberterkedi,doğançay,türker ve şu an ismi aklıma gelmeyen birçok arkadaşım.Sizleri sevdiğimi belirtmek isterim ama maalesef hayat bize her zaman iyi şeyler getirmiyor.Bazen çok çalışmak gerekiyor.Artık yazmaya çalışacağım umarım becerebilirim.... __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Hoşgeldiniz sevgili Sosyologgg. Kendinizi özeltmiştiniz doğrusu. Umarım bir daha uzun aralar yaşamayız. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Hollanda
| Hoşgeldin. Biz de seni özlemiştik. Zor günler geçirdiğini biliyorum, yeniden aramızda bulunman sevindirici. ![]() __________________
Karanlığın olmadığı bir yerde buluşacağız. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Hos geldiniz sosyologgg, anlasmis gibi geldik desenize ![]() Ben de; o hoca vardi ya hani... Henuz ozel mesaj atamadigim icin kusura bakmayin.. (alttakki mesaji buraya tasidim.) sevgiler gezer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-12-07 20:48 . |
|
|
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| aleyküm selam ! ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sayın sosyloggg yokluğunuz hissediliyordu, umarım sorunlarınız hallonmuştur, hoş geldiniz. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hoş geldin Sevgili Sosyologggg! ![]() Eksikliğini duyumsuyorduk. Naif yazılarını bekliyoruz. Sevgiler, ![]() doğançay __________________
Ezberciliğin raconu Batı'ya öykünmektir! |
|
|
| #8 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2007
| merhaba ben de geldim ama doğru yerden mi geldim kapıyı mı bulamadım bilmiyorum ![]() sanırım rengarenk bir zeka küpünün ortasına düştüm/sevgiler ![]() |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2007
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|