| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Anamuhalefet Partisi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Simdi butun arkadaslar CHPden bahsedecegimi zannediyorlar ama benim mecliste gordugum tek kisilik bir parti var kimdir bu? Kamer Genctir Chpnin,Mhpnin,Dtpnin yapamadigini tek basina yapiyor ve gercekleri soyluyor Tayyip Erdoganin "basinin belasi" Agzi biraz bozuk,tatli sert konusmasi ile bir cok insanin kalbinde yer edinmistir Kamer Genc Peki siz Kamer Genc hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Bana gore Turkiyenin gordugu en renkli milletvekili __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Bence meclise yakışan bir insan değil ayrıca kendini küçük düşüren söylemlerde bulunduğunu düşünüyorum yani bir muhalefetten çok bir karagöz hacivat oyunu sergiliyor. __________________
Hâsılım yoh ser-i kûyunda belâdan gayrı Garazım yoh reh-i aşkında fenâdan gayrı fuzuli |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
Bu meclise kim yakisiyor sizce ? Bulent Arinc,Muhsin Yazicioglu,Mesut Yilmaz,Osman Yagmurdereli bunlari gorupte Kamer Genc icin "bence meclise yakisan bir insan degil " soylemek bence biraz abezle istigal Bu mecliste saygi duyulmasi gereken insanlarin basinda gelir Kamer Genc Bazen kantarin topuzunu kaciriyor,kabul! ama oburlerinin yaptiklarini gordukce keske biraz daha konussa diyorum icimden __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele | |
|
| #4 | |
| fikirlerimizi sormuşsunuz kendi fikrimi söyledim Kamer Genç'i meclise layık görmüyorum fazla zeki olduğunu düşünmüyorum siz seviyorsunuz diye ona methiyeler yazacak değilim ya ayrıca Muhsin Yazıcıoğlu Sağ partiler içinde en temiz insandır kendisini bizzat tanırım ama siz beğenmiyorsanız birşey diyemem tabi. __________________
Hâsılım yoh ser-i kûyunda belâdan gayrı Garazım yoh reh-i aşkında fenâdan gayrı fuzuli |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
![]() Ben sordum fikirlerinizi ben bir anda kendimi kaptirdim ozur dilerim Ama Muhsin Yazicioglu icin temiz insan soyleminize hic katilmiyorum __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele | |
|
| #6 | |
| olabilir bu da sizin fikrinizdir. __________________
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| En azından iktidara muhalif birisi ![]() __________________
Yok! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| böyle meclise böyle vekil fazla bile. izlemesi keyifli sayın kamer genç'i ![]() __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #10 | |
| evet belki de mizah dünyasına kazanılmış onca esprinin de isim babası "çiçekleri sulamak" çok akıllıca olmuş gerçekten kendisininden beklenilmeyecek kadar __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|