| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Vatan Gazetesinden İspiyon/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Vatan Gazetesi yine başörtülüleri hedef gösterdi, yine ispiyon yaptı ve hadi ne duruyorsunuz demeye getirdi. Yazıklar olsun, şiddetle kınıyorum. ![]() Patronlarının hortumları için tek kelime yazamayanların sözkonusu başörtüsü olunca bu şekilde hırçınlaşmaları, kudurmaları ne kadar acı! Bunlar gazeteci olacak, bunlar dürüst olacak, bunlar demokrat olacak. Bazı yerlerden aferim almışlardır herhalde! redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-12-07 09:14 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sayın Redywllow.Bence şiddetle kınamaya gerek yok.İslam düşmanlarının zaten binlşerce yıllık metodu bu..Hakka ve onun taraflarına kin kusmak,onları en temel haklarından mahrum bırakmak..Sonra hakkın sesi durumundaki kutsalkitaplarda bu batıl,gaddar ve despot düzenlerinin gerçek yüzünü seslendirince de"vay efendim, kitabınız inanmayanlar hakkında yakışıksız ifadeler kullanıyor"derler. tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-12-07 12:44 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Eleştirdiğiniz ve sinirlendiğiniz nokta nedir? __________________
Yok! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Tuhaf bir dünyadan...
| Bu durumun İslam düşmanlığıyla bir ilgisi yok. Eğer bu ülke gerçekten laikse reşit olmamış öğrencilerin eğitim kurumlarında türban takmaları söz konusu dahi olamaz.Hükümetin şeriatçı bir kökeni olduğu bilinen bir gerçek olduğu halde nasıl olur da lisede namaza,kolejde türbana "İslam düşmanlığı" diybilirsiniz?Bu düpedüz dincilerin dizginleri ele aldığının göstergesidir. __________________
Zıpçıktılar ve fikirleri olmasa dünya sıradan bir gezegen olurdu.=))))) Hayat çok uzun... Hayat çok kısa... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| okul M.E.B yasalarına uymuyor. bunu eleştirmeyi marifet mi zannediyorsunuz! siz değil misiniz "hukuk hukuk" diye çığlıklar atan? __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
2- İslam'a göre reşit olma şartlarını biliyor musunuz? 3- Bugün üniversitelerdeki bu başörtüsü yasağı için ne diyorsunuz, malum üniversiteye gidenlerin reşit olup olmadıkları herhalde tartışılmaz. | |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Tuhaf bir dünyadan...
| Alıntı:
(Lisede olabilir ancak çoğunluğu oluşturmuyor.).2)Ben hukuken reşit olma durumundan bahsediyorum.Hatırlatayım bu ülke İslam kurallarına göre değil hukuk kurallarına göre yönetilen bir ülke. ![]() 3)Reşit olma durumuna iyice vurgu yaptığımdan ve insanların siyasi görüşlerini giyim-kuşam tarzları ile de ifade edebilme hakları olduğundan bahsettiğime göre üniversitede türbana sıcak baktığmı ifadelerimden çıkarmanız gerekirdi. ![]() Saygı ve sevgiyle... __________________
Zıpçıktılar ve fikirleri olmasa dünya sıradan bir gezegen olurdu.=))))) Hayat çok uzun... Hayat çok kısa... Zıpçıktı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-12-07 12:44 .Sebep: imla... | |
|
| #8 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Sn Redyellow ne bekliyordunuz ki okul önünde uyuşturucu satanları ifşa edeceklerini mi? sınıfta cinsel ilişkiye giren çocukları mı? Okul da doğum kontrol hapı dağıtanları mı? Tabi ki namaz kılanı ifşa edecekler tabi ki başını kapatanı hedef gösterecekler. Tabiki bize inançlarımıza kinlerini kusacaklar.Lafa gelince ruhban okullarınada karşı çıkanlar "İslamcılar" diyecekler.Tabiki bu kişiler gazetelerinin nasıl tirajının tavana vuracağını düşünecekler ama benim kızdığım nokta şu bu gazeteleri okuyan kendine "Müslüman" diyenler. Bu gibi gazetelere para verip bize daha iyi hakaret etmelerini sağlayanlar. Sn Özedönüş çok doğru demiş öyle de olacak Sn Özedönüş merak etmeyiniz. Adı özgürlük olan nice özgürlük kısıtlayıcı çelişkili gençlik koyacaklar ortaya ülkeyi böyle böyle bölecekler bu ülkeyi bizden çok sahiplenecekler bu ülkede bize yaşama şansı bırakmayacaklar.Kinlerini 30 ykrlik "en iyi gazeteler" dedikleri paçavralara kusacaklar kusacaklar ki halk bölünsün gazete satsın arka sayfaya da mutlaka koyacaklardır bir tane mankenin resmini uyuşturucu kullanan manken bu sevgilisine de tekmeyi bastı diyerekten bitmez kinleri bitmez nefretleri ne biz onların bu yanlışlarına bir mana verebiliriz ne de onlar bizim doğrularımızı kabul ederler. saygılar __________________
Hâsılım yoh ser-i kûyunda belâdan gayrı Garazım yoh reh-i aşkında fenâdan gayrı fuzuli |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Dincilik piskopatliktir diyen babami simdi daha iyi anliyorum Hangi din olursa olsun Bu evlatlarimiz okumaya mi gidiyor diye sormak lazim bence ilk önce Hukumetin destegiyle bu gibileri cok turedi bunlara dur diyemedigimiz gibi elestiremiyoruzda cunku o kadar coklar ki mantar gibiler her yerde bitmeye basladilar Az bucuk elestirdiginde "musluman dusmani" ilan ediliyorsun Vatan gazetesinden ISPIYON diyen redyellow arkadasimiza birsey sormak istiyorum Vatan gazetesini burayi bulupta söylemeseydi daha mi iyi olacakti da adamlari ispiyoncu ilan ediyorsunuz Vatan gazetesine helal olsun iyi is cikartmislar Universitelere cöreklenen fettullahcilarinda ipini pazara cikarsa ne guzel olur (Gerci pazarda ama hukumetimizde ayni kafandan oldugundan birsey yapmiyorlar) __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele Bogazkaya Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-12-07 13:22 . |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Eh.. reşit olma şartı ile bazı şeyleri kabul ettiğinize göre nickinizi YARIM ÖZGÜRLÜK olarak kullanmanızda sakınca yok ![]() Bir genç kız düşünün, yaşı 17, Ülkemiz hukukuna göre reşit değil, ama İslami kurallara göre reşit ve uyması gereken dini kurallar var. Devletler vatandaşının dini inancının tersine dayatma yapabilir mi? Yaparsa bunun adı hukuk mu olur zalimlik mi olur? Devletlere yakışan, yöneticilere yakışan, vatandaşının dini inancına uygun olan yasalar, kanunlar, yönetmelikler vs. hazırlayarak onların inançlarını yaşamalarının önünü açması değil midir? | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|