| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Milli Tank/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| 'Savunma Sanayi Müsteşarlığı (SSM) tarafından Otokar’a çizdirilen Milli Tank’ın planları ortaya çıktı. Planları 500 milyon dolara (Yaklaşık 600 milyon YTL) çizen Otokar, tankın neye benzeyeceğini gizli tutuyordu. MECLİS’TE ORTAYA ÇIKTI: Yeni dizayn TBMM’deki Bütçe görüşmelerinde ortaya çıktı. Önceki gün TBMM’de Milli Savunma Bakanlığı ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın bütçesi görüşülürken dağıtılan kitapçıkta Milli Tank’ın ilk fotoğrafları yer aldı. Sözleşme aşamasında olan projede ateş kontrol sistemini Aselsan üretecek. Tankın zırhı Roketsan tarafından geliştirilecek. Ana silahı Makine Kimya Enstitüsü üretecek.' http://www.gundogumu.com/haber.asp?haberid=247 __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| 2010'da bitecekti bir aksilik olmazsa. ama şöyle bir durum var ; fransa zaten bizim "milli tank" ı çoktan üretti ![]() olsaun yine de yerli üretim iyidir. artık ne amerikan m-60'ı, ne alman leoparı! __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| - Peki 20 tank topu yiyip hala savaşan israil tankları ve zırhının bileşimi bilinmeyen, roket vs saldırılarından hasar almayan ingiliz tanklarıya bu tankı kıyaslarsak nasıl olacak acaba? __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| israil'in merkava'larıyla elbette kıyaslanamaz ama büsbütün geri teknoloji de değil. en azından iran dan çok daha yüksek bir teknolojiden bahsediyoruz ![]() __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala İvanov Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-12-07 13:06 . |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| umarım dişli bir üretim olur. __________________
oku |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|