| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Tanrı Konusundaki Düşünceniz/İnancınız Ne? | |||
| Ateizm | 80 | 19.00% | |
| Teizm (İslam,Hristiyanlık..) | 228 | 54.16% | |
| Deizm | 29 | 6.89% | |
| Agnostisizm | 44 | 10.45% | |
| Panteizm | 7 | 1.66% | |
| Diğer | 33 | 7.84% | |
| Oy Verenler: 421. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Tanrı Konusundaki Düşünceniz/İnancınız Ne? Teizm: İslam,Hristiyanlık... Panteizm: Tasavvuf Agnostisizm: Tanrının Var Olup Olmadığı Bilinemez..Teist Dinleri Reddederler. Deizm: Bir tanrı var ama sadece düzenleyici..Teist Dinleri Reddederler. Ateizm: Tanrı Yoktur.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-03-06 18:24 . |
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Kendimi agnostik olarak tanımlıyorum. Gerçekliğin bilim yoluyla anlaşılacağını düşünüyorum. İnsan düşüncesinin ürettiği soyut sorulara yanıtların da bilim felsefesi tarafından verilebileceğini düşünüyorum. |
| #3 | |
| Ateizmi işaretledim.. Ben de agnostik ateistim.. Daha önce açıklamıştım.. http://www.yaziyaz.com/forum/showpos...6&postcount=19 __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-04-06 17:05 . |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Teist değil Müslümanım. Bu yüzden Diğer'i işaretledim. |
| #5 | |
| İslam, Teizm'in içindedir. O bakımdan Müslümanım Dediğiniz Sürece Teistsiniz.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sana göre Teist olabilirim ama ben kendimi Teist (Tanrıcı) olarak görmüyorum. Ben Müslümanım. Bana göre de sen Müşriksin. Ama sen kabul etmeyeceksin sanırım. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| ben de kendimi agnostik olarak tanımlayabiirim. dinlere inanmıyorum. tanrı ya gelince, olabilir elbette, ama bu onun problemi. |
| #8 | |
| cevabınız gerçekten çok hoşuma gitti sayın orlof. Ben de benzer düşündüğüm için sanırım.__________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Tanri olmadigi icin ateizmi isaretledim. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| tanrı yokdur evet ama ALLAH vardır inanıyorum elhamdullah müslümanım... |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|