"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Denediklerim/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Dec 2007
| “Beni bir dalına aşıla” dedim sana. Dinledin mi? “Beni bir dalına aşıla,bana alış,kanınla doyur” dedim sana. Yaptın mı? Beni damarına ağır ağır enjekte et. Birden ağır gelebilirim. Dünümü,bugünümü derinin altında hissetmeden,yarınlarını renklendirmemi bekleyemezsin benden. Kırk gömleğinin kırkını da bir bir çıkart gözlerimin önünde ama yılan olma. İçinde bir dolu süt olduğunu sandığım için sıkmaktan çekindiğim ilahi göğüslerini beni çıldırtmak için kullanma. İkisini de,senin içinde dönüp durduğun çift karakterlerin olduğunu düşündüğümden ne kadar zaptetmeye çalıştıysam da,sutyen takmak ve çıkartmak konusundaki beceriksizliğimin zaten farkındasındır. Lakin acemiliğimi yüzüme vurma,beni ağdalı bir duvara yaslama. Aksine beni yakınlaştır kendine. Aşıla vücuduna en verimli bakışlarımdan. Başka türlü olmayacak. Meydan okuyan bir mimiğin var,bunu bilmezsin. Sadece benim hissettiğim,beynimden bacaklarıma kadar kanın çekilip kasıklarıma dolduğunda anladığım,kulaklarımı uğuldatan orospuca bir ifade. Ama tüm bunların altında çocukça yorgan altı sevişmeleriyle çıkan o saf,o kısık gözlerin,çoğu zaman kıvrımlı kulaklarının utangaçlığıyla ala dönen yanaklarınla bir dağ kadınısın. Şaha kalkmasın sırıtkan benliğin ve mimiğine meydan okutma. Çünkü sen beni en boş anlarımda yakamdan çekiştiren,yaşamım boyunca gördüğüm göreceğim en iyi orospusun ayrıca. Her koşulda dimdik,küstah,adi bir yalancısın. Bedelini duyguyla alan,mekansız,vicdan yoksunu bir şıllıksın. İyi bir davul atağı gibi ani,gürültülü,seri,umarsız ve tek başınasın. Yüzsüzlüğün gururumla yan yana koşabilecek kadar uyumlu. Mızrağını çevirdiğinde,saplamak için bir saniye bile düşünmeyecek kadar canisin ama ben seni böyle seviyorum. Göz açıp kapayıncaya kadar yoğun orospuluğundan,al yanaklı dağ kadınlığına geçişin doyumsuzluğunun telaffuzunda gizli. Başını öne eğdiğinde ala dönmüş yanaklarına düşen kırık saçlarınla yalnızca titrek elle dokunulabilecek bir dağ kadınısın. Sert sakallı yüzüme çeneni sürterken,gecenin bir yarısı kaşlarımın üzerini masum bir öpücükle sarsarken,çatalındaki peyniri benimle paylaşırken al yanaklı,gül yüzlü bir dağ kadınısın. Çıplakken popona baktığımda utanıp kızacak ve kızaracak kadar bakiresin. Omuzlarında biriktirdiğin saçlarını yastığa yayıp yatakta tek başınaymışçasına uyurken,dudağındaki uçuğu gösterirken dışarı eğdirdiğin kırmızılıklarla gördüğüm ve göreceğim en güzel dağ kadınısın. Arada bir çıkarttığın çocuk sesinle masumluğun,ateşini hissettiğim tenimin algıladığı orospuluğun ve bir bana sergilediğin kıvraklığınla gözlerimi kamaştıran senden; beni kendine aşılamanı istiyorum. Arala bir yerlerini,ger derini,yer aç bana içinden ve ağır ağır enjekte et beni kanına. Pıhtılaşmamaya yeminliyim,beni bir dalın aşıla. Ve inan asla aşın tutmadı diyemeyeceksin. Uzun izli parmaklarınla uzanıp beni tutmayı hiç aklından geçirmedin. Koklatmadın bana ciğerini. Delemediğim bir saydam perde çektin aramıza. Dudaklarını ilk sen çektin. Alışmıştım zehrine biliyor musun? Her gün,her gece biraz daha zehirleniyor,biraz daha alışıyordum. İklimin en doyulası döneminde,bir bağ bozumunda bozulduk. Kalçalarının yuvarlaklığı,tabanı nasırlı ayağının sızısı ve güldüğünde beliren derinliğin,hep birlikte gidiyorsunuz. Şimdi başını çevirip son kez bakıyorsun ya;en güvenilesi içtenliğim “beni bir dalına aşıla,benden vazgeçme” diyor. Bu kez öyle sıkı sarılacağım ki sana;orospuluğun sol göğsünden,masumluğun sağ göğsünden geçecek bedenime ve ben onları yine patlayacaklar diye sıkmayacağım. Islak dudaklarınla gıdımdan bir kere öp ve barışalım artık. Alt dudağımı ısır,popona bakınca kız ve geçmişe gülümseyebilelim. Sırtını yine kaşır ve ensenden kalçalarına kadar her yerini temizlersem kötü anılarımızı unutabilir miyiz? Hadi beni vücuduna aşıla,yorganla her yerimizi örtelim ve kimse bizi görmesin. Tamam mı? Sen yaşantım boyunca gördüğüm ve göreceğim en orospu dağ kadını olsan da,sana delice alışmak istiyorum. Başka türlü olmayacak,en iyisi mi sen beni bir dalına aşıla! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|