| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Forum kurucu üyelerimiz... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Belki de çok daha önceden yapılması gereken bir uygulama, kısa bir zaman önce telafi edilmiş ve forumun dört kurucu üyesi olan Sn. Petricli; Sn.İbra; Sn.İlker ve Sn.Türker'in adlarının önüne -kendilerinin izni de alınarak- "Forum kurucu üyesi" oldukları yazılmıştır. Yazıyaz Grup sadece forum alanından ibaret değildir. Gelişmiş, büyümüş, daha fazla kitleye hitap eder hale gelmiştir. Hem forum ve hem de dergide emek vererek, özveride bulunarak bu gelişmeyi sağlayan arkadaşlarımızın çabası oranında daha da büyüyeceğini ve farklı etkinlikler de ortaya koyabileceğini düşünüyorum. Yazıyaz iki üç yılm içinde gelişip büyürken, bu süreç içinde yazarlarımız da da büyük değişiklikler olmuştur. Baştan beri bizlerle birlikte olanların dışında önemli sayıda yazarımız forumun nasıl ve kimler tarafından kurulduğunu da bilmemektedir. Böyle bir uygulama en azından aramıza yeni katılan ve katılacak olan yazarlarımızın bilgilenmesi açısından da bir zorunluluktu. Yazıyaz forum'u kurup gelişmesi için zaman ve emek harcayan bu arkadaşlarımızın, getirdiğimiz öneriyi kabul etmeleri bizim için sevindirici bir gelişmedir. Kendi kurdukları ve gelişmesi için katkı verdikleri bu forumun bugünü için de katkılarının devam etmelerini diliyoruz. Yönetici arkadaşlarımız onların çeşitli konulardaki görüş, düşünce ve deneyimlerinden eminim ki yararlanacaklardır. Onlara bir kez daha "hoşgeldiniz" diyoruz. Belki aramızdaydınız ama, yine de -sanki-"buruk bir beraberlikti" bu. Umarım bundan böyle "yazıyaz ailesi" içindeki birlikteliğimiz kesintisiz sürer. Ve umarım, yapacağımız ilk "büyük toplantı"da aramızda olursunuz. |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Şapkalı devirde yaşasaydık ben bu yazdıklarına şapka çıkarırdım ama ayağa kalkıp seni alkışlamaktan birşey gelmiyor elimden umarım güzel paylaşımlarımız olur!.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Böylesine kaliteli bir foruma emek vererek gelişmesini sağlayanlara selam olsun. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bu onura ben de sahip olmak isterdim. Yazıyaz gibi kaliteli, düzeyli forumu kuran arkadaşları selamlıyorum. __________________
Su da yandı Sel bastı su dayandı Üstüme su serptiler Tutuştu su da yandı |
|
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kendi adıma aleyküm selam Sayın Yağız ve Sayın Kakafoni. Evet... Forumu 4 kişi kurduk ama, forumun bu güne gelmesinde belki bizlerden kat kat fazla emeği geçen insanlar var. Başta Sayın Melnur ve Yazıyaz Yöneticileri olmak üzere forumu bu günlere taşıyan tüm üyeler bu onurda pay sahibidir. Saygılar, Fahrettin Petriçli |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Sizi selamlıyorum.. Emeğinize saygı duyuyor ve tarafsızlığa devam edeceğinizi ümit ediyorum.. Saygılar.. __________________
Merhaba dostlar... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Sanırsam yazıyaz forum, tr nin en belgesel, özgür, seviyeli tartısma platformu olacaktır. Yabancı dilde yayın yapan bir siteden sonra, böyle bir sitenin tr dilinde yayın yaptıgını görmek rüya olsa gerek. Tebrikler __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|