Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Forum kurucu üyelerimiz... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Konu Araçları
Eski17-12-07, 20:43  #1
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005
Forum kurucu üyelerimiz...

Belki de çok daha önceden yapılması gereken bir uygulama, kısa bir zaman önce telafi edilmiş ve forumun dört kurucu üyesi olan Sn. Petricli; Sn.İbra; Sn.İlker ve Sn.Türker'in adlarının önüne -kendilerinin izni de alınarak- "Forum kurucu üyesi" oldukları yazılmıştır.

Yazıyaz Grup sadece forum alanından ibaret değildir. Gelişmiş, büyümüş, daha fazla kitleye hitap eder hale gelmiştir. Hem forum ve hem de dergide emek vererek, özveride bulunarak bu gelişmeyi sağlayan arkadaşlarımızın çabası oranında daha da büyüyeceğini ve farklı etkinlikler de ortaya koyabileceğini düşünüyorum. Yazıyaz iki üç yılm içinde gelişip büyürken, bu süreç içinde yazarlarımız da da büyük değişiklikler olmuştur. Baştan beri bizlerle birlikte olanların dışında önemli sayıda yazarımız forumun nasıl ve kimler tarafından kurulduğunu da bilmemektedir. Böyle bir uygulama en azından aramıza yeni katılan ve katılacak olan yazarlarımızın bilgilenmesi açısından da bir zorunluluktu.

Yazıyaz forum'u kurup gelişmesi için zaman ve emek harcayan bu arkadaşlarımızın, getirdiğimiz öneriyi kabul etmeleri bizim için sevindirici bir gelişmedir. Kendi kurdukları ve gelişmesi için katkı verdikleri bu forumun bugünü için de katkılarının devam etmelerini diliyoruz. Yönetici arkadaşlarımız onların çeşitli konulardaki görüş, düşünce ve deneyimlerinden eminim ki yararlanacaklardır.

Onlara bir kez daha "hoşgeldiniz" diyoruz. Belki aramızdaydınız ama, yine de -sanki-"buruk bir beraberlikti" bu. Umarım bundan böyle "yazıyaz ailesi" içindeki
birlikteliğimiz kesintisiz sürer. Ve umarım, yapacağımız ilk "büyük toplantı"da
aramızda olursunuz.
melnur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-12-07, 19:25  #2
Nazimci
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Dec 2007

Şapkalı devirde yaşasaydık ben bu yazdıklarına şapka çıkarırdım ama ayağa kalkıp seni alkışlamaktan birşey gelmiyor elimden umarım güzel paylaşımlarımız olur!..
Nazimci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski02-01-08, 01:56  #3
kakafoni

kakafoni'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007

Böylesine kaliteli bir foruma emek vererek gelişmesini sağlayanlara selam olsun.
kakafoni is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski02-01-08, 10:53  #4
Yağız

Yağız'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: İstanbul

Bu onura ben de sahip olmak isterdim.

Yazıyaz gibi kaliteli, düzeyli forumu kuran arkadaşları selamlıyorum.
Tutuştu su da yandı
Yağız is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-01-08, 03:51  #5
petricli
Forum Kurucu Üyesi

petricli'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Kendi adıma aleyküm selam Sayın Yağız ve Sayın Kakafoni.

Evet... Forumu 4 kişi kurduk ama, forumun bu güne gelmesinde belki bizlerden kat kat fazla emeği geçen insanlar var. Başta Sayın Melnur ve Yazıyaz Yöneticileri olmak üzere forumu bu günlere taşıyan tüm üyeler bu onurda pay sahibidir.

Saygılar,

Fahrettin Petriçli
petricli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-01-08, 22:38  #6
komutan

komutan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Ülke / Şehir: Vatansız yerden

Sizi selamlıyorum..
Emeğinize saygı duyuyor ve tarafsızlığa devam edeceğinizi ümit ediyorum..
Saygılar..
Eski09-01-08, 01:28  #7
süpheci

süpheci'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007

Sanırsam yazıyaz forum, tr nin en belgesel, özgür, seviyeli tartısma platformu olacaktır.

Yabancı dilde yayın yapan bir siteden sonra, böyle bir sitenin tr dilinde yayın yaptıgını görmek rüya olsa gerek.

Tebrikler

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı