| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Çok sevdiğim ve yaklaşık 25 yıldan beridir ikamet ettiğim kocamustafapaşa semtimize haince bir saldırı düzenlenmiştir. (Bu saldırıyı yapanları nefretle kınıyorum) |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın İlkerhsbc ! Saldıranlar kimler,hainler kimler belli değil.Mesajının her iki ucu da açık kalmış,hangi tarafta olduğunu açıkça belli etmekten kaçınan bir tavrın var gibi. PKK yandaşları ve sempetizanlarıda aynı lafları kullanabiliyor.Devletin birlik ve bütünlüğünü savunanlarda.Senin yerinin nerede olduğu ise ifadelerinden açıkça anlaşılamıyor. Saygılarımla. |
| #3 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Bir saldırıyı, bir bombalama eylemini kınamak için ille de "taraf" olmak gerekmiyor ki! Ya da hangi "taraftan" olursak olalım bir şiddeti kınamak için, bulunduğumuz "taraf" bir engel oluşturmamalı...-öyle değil mi sizce? | |
| #4 | |
| Sayın Melnur ! Şiddet elbette kınanmalı fakat sapla samanı da karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum.Şiddetin ve kanunsuzluğun olduğu yerde devlet müdahalesi kaçınılmazdır.Devlet güvenlik güçlerinin öncelikli görevi huzurun devamını temindir.Bunun için canla başla çalıştıklarını ve gerektiği yerde canı pahasına görev bilinci içinde hareket ettiklerini hatta bunun için şehit düştüklerini de görebilmeli ve takdir edip onlara da şükran duyabilmeliyiz.Onların da can taşıyıp evlerinde onların da bekleyen çocuklarının olduğunu görebilmeliyiz.Onların eşlerinin ve çocuklarının da babalarının sağ salim eve gelmeleri için dua ettiklerinide unutmamalıyız. Saygılarımla. |
| #5 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Yazdıklarınızı şimdiye kadar hiç yazma gereği bile duymadım. Çünkü hepsine katılıyorum. Ve konunun da bu olduğunu sanmıyorum. Devletin güvenlik görevlilerini dışladığımız, onları göz ardı ettiğimiz anlamı çıkarılmamalı bundan. Tartışılan konuların bununla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kalkışmanın olduğu, şiddet gösterisinin bulunduğu bir yerde, elbette ki aynı tekniklerle yanıt verilecektir. Pkk olgusu tartışılırken, bu konulara girilmesinin gereği olmadığını düşünüyorum. Sorun bu kan gölü nasıl durdurulacak. Polis-asker geri çekilsin, hiç bir şey yapılmasın denmiyor zaten. Konunun, aşkın bir boyutu var. Asker ve PKK bir tarafta. Onlar kendilerine biçtikleri misyonda çatışıyorlar zaten Ama Diyarbakır ve Batman2da yaşananların çok daha farklı boyutları olabilmeli. Oradaki halk "vatan haini" olarak görüldüğü sürece bu işi çözemeyiz, akan kanı durduramayız. Böyle düşünüyorum. | |
| #6 | |
| Sayın Melnur ! Olayları sen ben kavgasına dönüştürmenin bir yararı yok.Hepimizin huzuru için görev yapanların görevlerinin haince saldırı olarak gösterilmesinin yanlışlığını vurgulamak istiyorum.PKK sempatizanlarının güvenlik güçlerinin huzuru sağlamakla ilgili görev anlayışlarının aşağılanmasına bir vatandaş olarak seyirci kalınmasıda istenen huzurun sağlanmasını da geciktirir. Saygılarımla. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Bence de hangi taraf önemli değil önemli olan bu saldırının olması. Bu tür şiddet olaylarını kınıyorum. Saygılar. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Ben adece başlatan tarafı kınıyorum.Çünkü olması gereken budur.Halkı koruyan birlikleri kınamıyorum,hatta tebrik ediyorum.Allah hepsinden razı olsun. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Türesin, konuya birazcık hakim olup mantık çerçevesi içinden bakarsanız taraf olmanın ne kadar da manasız bir düşünce şekli olduğunu takdir edersiniz. Masum insanlara uygulanan şiddet şekli zayıf insanın kullanabildiği bir güç gösterisidir ve oldukça yanlıştır. Artı polislerimizi kimse düşünmüyor değil;onların ellerinin kollarının bağlı oluşunu ekranlarda içim buruk izlediğimi söylemek isterim.Mesela dün gece haber kanalın da gözlerime inanamadığım bir olayı anlatayım.Polisimizle taşlı sopalı saldırıya giren birnevi pusula görevi gören insanlara karşı mücadale olarak ceplerine doldurdukları taşları sapanlarla bu insanlara atıyorlardı ve bunlar bizim canımız polislerimiz. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| düştüğümüz duruma bakın ÇANAKKALEDE mucizeler yaratan atalarımıza karşı mahçup durumdayız Biz bir avuç teröriste karşı fazla bşy yapamıyoruz nerdeyse hergün canımızı acıtıyorlar. Gerekli askeri müdahale yapılmalı dentimler daha sık olmalı ve böyle şeyler olmamalı bakın amerikaya iran nükleer silah üretiyo diye savaş açacak gerçi amaçları farklı onların ama |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|