| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
18-22 li yaş ile / 30-35 yaş arasındaki kadın-erkek ilişkileri !/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| sizce böyle ilişkiler doğru mudur ! yoksa sapıklık mıdır ! bence belli bir olgunluğa geldikten sonra yaş farkı bu çağlar arasında sorun olmayabilir ' |
|
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Bir kadin ve erkek cocuk yaparlar, yaslaninca miraslarini ve hayatlarini onlarin surdurmesi icin onlara devrederler. Bu durumda bu tur davranislar doga'ya aykiridir. Kesinlikle sapkinliktir. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Yaş farkı belli bir yaştan sonra sorun oluşturmayacaktır diye düşünüyorum. Bu belli zamansa bence 20den sonra; insanlar 20'den önce deneyim kazanır, 20'sinden itibaren bu deneyimlerini kullanır. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben gayet normal olduğunu düşünüyorum. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bence de gayet normal. İkisi de olgun insanlarsa tabi... Bir erkekle bayanın arasında 8-12 yaş farkını çok normal ve doğal karşılıyorum. Hiç sapkınlık falan da değildir. |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sapkınlık dediğiniz şey nedir sizin? Kadın erkek arsındaki yaş farkı olarak aldığınız ölçü nedir?Sizce kaç yaş normaldir? __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| 9-51 yas farki uygun oluyorsa(!), 22-35 yasta hic sorun yoktur |
|
| |
| #8 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| İşte bu güzeldi süpersin ya. ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #9 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| bunu ben yazacaktım ama ![]() şaka bir yana peygamberin her yaptığını sünnet sayan İslam toplumu bu yaş konusunda da bence böyle düşünüyor ve 12-13 yaşlarındaki kızlara 24-25 yaşlarındaki sapık erkekler sünnete uyarak evlenmeye çalışıyor ! bir arkadaşım anlatmıştıda ! ,onların memlekette bir adam 23-24 yaşındaymış ve yeni doğan bir kız çocuğu doğduğunda -bunu kimseye vermeyeceksiniz 20 yıl sonra ben evleneceğim demiş ve 20 yıl sonrada anlattığına göre evlenmiş ! normalde bu evlilikte cinsellik yönünden bir olumsuzluk yok adam 45 , kız ise 20 yaşında oluyor ! ama adamın o kızın doğumunda 25 yaşında olması ise burada sapıklık ortaya çıkıyor bence ! şimdi düşünyorumda 20 yaşındaki bir erkekler 32-33 yaşındaki bir Kadının evlenmesi de sapıklık gibi durmuyor mu ? Çocuk 10 yaşındayken kadın 22-23 yaşında oluyor ? |
|
| #10 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Dec 2007
| doğruluğunu yanlışlığını genel olarak belirtemem.. insanların kendi seçimine kalmıştır. ama bence yanlıştır ve ben böyle bir ilişki istemem ve yaşamam... Saygılar... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|