| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Şarap haram mıdır? Tanrı cenette şarap içeceksin der, Aynı Tanrı şarabı nasıl haram eder ? Hamza bir Arab'ın devesini öldürmüş, Şarabı yalnız ona haram etmiş Peygamber.. Ömer Hayyam __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| dine saldırıp burdaki inançsız insanlardan oy toplamayamı çalışıyorsun.politikadan geçtin dinle ilgili yazmayadamı başladın.kimsenin türbanına dokundurtmam diyen sayın parti başkanın bunları görse azına acı biber sürer. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| sadece bir sorunsala değindim ben burda.. haram ya da değil demedim.. konunun genç parti ya da cem uzan ile hiçbir alakası yok.. ben sadece düşüncelerinizi merak ettim.. amma çok korkuyorsunuz Cem Uzan`dan sataşmadan laf atmadan duramıyorsunuz bilader! __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Cennetde hurilerle dolu dolu kadahler var yazmıyormu yanılıyormuyum acaba. |
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| İslâm dininde haramdır. Günahı vardır. Diğer dinlerde örneğin Hıristiyanlıkta haram değildir, bilâkis kutsaldır. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #6 | |
| Dolu dolu kadahler neyi kastediyor tartışma konusu. |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| kadehlerin dolu oldunu |
| #8 | |
| Eski dinimiz şahmanizim de yaşasın 9 bin senedir yaşıyor. |
| #9 | |
| Haram olan insanı düşünmekten uzaklaştırıp şorhoş eden herşeydir eğer şarap için buda söz konusuysa evet haramdır ve cennetteki şarapın neyden imal edildiğini yada şorhoş edip etmediğini hiç birimiz bilmiyoruz.Öyleyse dünya nimetlerinin hiçbirini ahiret nimetleriyle kıyaslıyamadığımız gibi şarapı da kıyaslıyamayız. Saygılar......... |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| sayın türker güzel açıklamış. körler sağırlar diyaloğuna dönmüş tartışma ![]() İslamda haramdır. Bitti. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|