"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Yarın mübarek kurban bayramı. Tüm inananların kurban bayramlarını tebrik ediyorum. Bu güzel günün, bu mübarek bayramın şahsımıza, ailemize, milletimize, tüm İslam Alemine ve insanlık alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı Bayramlar. Selam ve saygılarımla. REDYELLOW |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Şu üç günlük dünyanın, üç günü bayram olsa... __________________
Düşünceler olmuş bir sarp. Mantık olmasa bu ne harp! |
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| İnanan herkesin bayramı kutlu olsun. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Şimdiden hayırlı bayramlar. |
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Hayırlı bayramlar... |
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| İnanan, inanmayan herkesin bayramı kutlu olsun. Bugün bayram dolayısıyla şehir dışındayım, o nedenle Yazıyaz'a da bu akşamdan itibaren uğrayamayacağım. Görüşmek üzere... |
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Tüm İslam aleminin bayramını ve İnanmayan arkadaşların da üç günlük kebap tatilini kutlarım ![]() __________________
Hâsılım yoh ser-i kûyunda belâdan gayrı Garazım yoh reh-i aşkında fenâdan gayrı fuzuli |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| İyi bayramlar __________________
Yok! |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Müslümanlarin bayrami kutlu olsun, gelecek dönemlerin sevgi ve baris getirmesini umuyorum. Kimden umuyorum? insanlarin sevgi, baris ve kardeslik mücadelelerinden. saygiyla |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Yazıyaz ailesinin bayramını kutlar, sevdikleriyle beraber iyi bayramlar dilerim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|