"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| Yararlı Siteler Arkadaslar ogrenciler .... :D donem odevi hazırlıgında olanlar war biliyorsunuz ki .. bu nedenle yararlı linkleri, kaynak siteleri burada yayınlamak fena olmaz heralde... ilk ben baslıyım eski turklerde din adlı bi odevim war acaba bununla ilgili kaynak siteler onerebilir misiniz??? |
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2006
| walla banada eski türklerde dil ile ilgili siteler önerebilirseniz..ii olur..saolsun artena yardımcı oldu ama fazla bilgi göz çıkarmaz.. ![]() ![]() ![]() |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Bana da beynin fonksiyonlarıyla ilgili bir site lazım.Biyolojiyle ilgili sitelerde bayağı aradım ama ödev olarak kullanabileceğim pek birşey bulamadım. |
| #4 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Mar 2006
| yaa bana da şöyle hayırlı bi kısmet lazım bulacaım bi site ehehehee şaka şaka 1 Nisan :D ama tarih yada siyasetle ilgili forumları burda paylaşın ltfn |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| İngilizceniz varsa www.itsallpolitics.com var, her çeşit ideoloji hakkında tartışmalar var, ama genelde amerikan politikaları tartışılıyor. __________________
Haramilerin saltanatını yıkacağız! |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: ANKARA
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|