| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Terorizmi nasil tanimliyorsunuz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
| Anket Sonuçlarını Göster: Terorizmi nasil tanimliyorsunuz? | |||
| Bireysel veya orgutsel emelleri zorbalikla kitlelere dayattirma gayreti | 3 | 30.00% | |
| Iktidarlarin otokrat ve egemensel guclerini kullanarak emekcileri somurmesi ve alcaltmasi | 5 | 50.00% | |
| Iktidarlarin basin organlarini sansurleyerek kamuoyunu bilinclendirmemesi | 0 | 0% | |
| Diger: Kendi seceneginizi belirleyin. | 2 | 20.00% | |
| Oy Verenler: 10. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| 1- Bireysel veya orgutsel emelleri zorbalikla kitlelere dayattirma gayreti 2- Iktidarlarin otokrat ve egemensel guclerini kullanarak emekcileri somurmesi, alcaltmasi ve onlarin kanini emmesi alcaltmasi 3- Yine iktidarlarin basin organlarini sansurleyerek hakikati gizlemesi; kamuoyunu bilinclendirmemesi ve kendi menfaatleri dogrultusunda istedigini katletmesi; suikast duzenlemesi (bakiniz: faili mechuller, gazetecilere yonelik saldirilar) 4- Diger: Kendi secenekleriniz nelerdir? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| 1 dedim ama 3 de dahildir terörizme. devlet (hükümet) terörü, devlet(hükümet) diktası...her ne derseniz artık. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Devletteki mevcut sistem'in (derin devlet) sirayla gelen iktidarlari (hukumetleri) etkilemesi ve yonetim biciminin surekli ayni kisir-dongu icersinde istikrarini korumasi, baskici ve somurucu itibarini ehemmiyete almasi, ve son olarak devrimci ve isci kesimi'nin devleti hezimete ugratmasini kabullenememeleri; onlara 1 Mayis gibi enternasyonel olarak isci bayrami kabul edilmis gunlerde ozel saldiri ekipler kurarak devlet dahilinde saldirilar duzenlemesi acikcasi devlet terorizminin yegane boyutta varligini surdurdugunun gostergesi olmaktan aklanamamaktadir. Devlet terorizminin kurumlara kadar koklestigi acikca bi gercektir ve biz bu gercekle yasamimizi surdurmeye devam etmekteyiz. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| devlet terörüyle hükümet terörünün birbirinden ayrılması gerektiği kanaatindeyim. türkiye tipi bir demokraside, her gelen kendi iktidarını sağlamlaştırmak, diğerlerini ezmek maksadıyla yola çıktığından "derin devlet" dediğimiz çeteleşmelere çok sık rastlanıyor. aynı çetelerden, karşı taraf da kurunca değmeyin keyflerine bunların. bir taraf MİT'in içine adam sokar, bazı örgütlere-banka hesaplarına yapılacak operasyonu etkisiz kılmaya çalışır, diğer taraf Abdullah Çatlı'yı görevlendirir,ASALA'yı yok ettirir...biri alattin çakıcı'yı grevlendirip, yeraltı dünyasını ve burda dönen rantı kontrol altına aldırır, diğeri kalkıp hrant dink'i vurdurur... ben, hükümetlerin yaptığından bütün bir devletin sorumlu tutulmasına karşıyım. eğer bir mücadele verilecekse, bu devlete ve onun masum insanlarına-memurlarına-askerlerine karşı değil, hükümete karşı verilmelidir. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #5 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Terörizm=emperyalizm,kapitalizm,feodalizm,faşizm! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Bu seçeneklerin dördüde terörizm çeşididir.Bana göre devlet terörizmi hepsinin anasıdır. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|