| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Hayat mı seni , sen mi hayatı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| hayatmı sizi yönetiyor yoksa sizmi onu yönetiyorsunuz ? aslında çelişkili bir soru ama cwbı basit sen gelecekteki iedallrini gerçekleştirebiliyorsan büyük oranda sen hayatı yönetiyorsundur Türkiye şartlarıda biraz zor fazla rastlanmıo bölee insanlara çoğu insan işsiz çoğu insan istediği mesleği seçemiyor bazılarıda kendilerini çarsizce hayatın akışına bırakmış Aslında uğraşmak gerekir biraz hayatla her şeyi onun akışına bırakmamalı |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Hayatı yönetmek imkânsızdır.Ama sayıları çok az olan bazı insanlar kendilerini yönetebilir. |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: adana
| hayat bizi kardeş hayat bizi..... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Tabiki hayat bizi ciddi anlamda yönetiyor fakat böölee her şeyi akışına bırakmamalı diye düşünüyorm. hayatımızı kendimiz çizeriz |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Hayatı kendim kontrol etmek için zamanında çok uğraştım. Ama baktım ki Hayatı kontrol ettiğimi sandığım zamanlarda bile hayat beni yönetiyor. Bende akışına bıraktım. İnceldiği yerden kopsun.:D |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Genelde o beni ama zaman zaman ben direksyonu alıyorum Ama hayata iş bulup çalışmak gibi şeyler derseniz ki bu yönde gitmiş, bu kadar basit olmamalı... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| hayat bizim abimiz..elimizden tutmuş.. o bizi nereye getirir ise oraya doğru gidiyoruz kötülüklerden uzak tutsun da.. ben kenidimi hayata emanet etmişim eti onun,kemiği toprağın herkese hayatta başarılar hoşca kalın |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Maalesef hayatın bizi götürdüğü yere gitmek durumundayız. kendi hayatımızı kendimiz yönetecek şartları elimizde bulunduramadığımızdan, karambole yani nereye çekerse oraya...Ha! yönlendirende vardır elbet ama istisnalar kaideleri bozamazmış. __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| bence hem hayat bizi hem de biz hayatı... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Kimi zaman hayatı yönetiriz,kimi zamanda hayat bizi yönetir. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|