| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
"İçki yasağı"na yürütmeyi durdurma/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| "İçki yasağı"na yürütmeyi durdurma ![]() DANIŞTAY, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN ''İÇKİLİ YERLER'' GENELGESİNİ İPTAL ETTİ "İçki yasağı"na yürütmeyi durdurma Danıştay, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nün 10 Ekim 2005’te yayımladığı, "içkili yer bölgesi tespiti"ne ilişkin genelgenin yürütmesini durdurdu. http://haberturk.com/news/222832.html __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| bence içkinin yasaklanması lazım içki öldürür insanı işte bu tür zehirli şeyleri çocuklarımızda içiyorlar malesef çok yazık anne baba bunları içerse çocukda bunlardan bir yudum alıp içecekdir ALLAH sizlere akıl fikir ihsan eylesin, ALLAH çocuklarımızı korusun... |
|
| #3 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben içki içmek istiyorum sayın Laztürk, beni öldürse de.. Sorun Var Mı? __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
|
| #4 | |
| tamam ama içkinin ne kadar kötü zararlı olduğunu bilmemiz lazım bir gün sizin çocuklarınızda aynı şeyi yapacakdır sizden görüp bugün içki içersen yarın uyuşturucu kullanırsın çok kötü şeylerdir bunlar... |
|
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Lazturk, İçki fazla alındığında zararlıdır. Haftada birkaç kadeh kırmızı şarabın sağlık açısından muazzam faydaları olduğu bilinmektedir. Devlet, yetişkinlerin alkol tüketimlerine müdehale etmemelidir. Saygılar. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Rakı içen öldü de su içen ölmedimi demişler. :D @ LazTurk53 arkadaş içki içeni uyuşturucu da içersin diye suçlamak bence yanlış. Senin kendi tercihin içmemek olabilir. İçmek isteyenleri de bırak içsinler . Akşamcı olarak bildiğim çok insan var. Ama hiç biri uyuşturucu almıyor. |
|
| #7 | |
| tamam ozaman siz doğru gibi görüyorsanız öyle olsun için çocuklarınızada içirin... |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Danıştayın adaleti: Başörtülü kötü örnek, şarhoş iyi örnek. Yazıklar olsun. |
|
| #10 | ||