"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Hıristiyan olan ya da olmayan tüm Yazıyaz ailesi üyelerinin Noel'ini kutlarım. Nice mutlu yıllar geçirmek temennisiyle. |
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Herkesin noel'ini kutlar, Savasti, kuresel isinma vesaireydi derken, su yitip gitmekte olan dunyada sevginin ve paylasimin artmasinin dilerim. |
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Noel'iniz, Yeni Yılınız kutlu olsun. Mutlu olmanız dileğiyle... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-12-07 13:20 . |
| #5 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| teşekkürler arkadaşlar. Burada kutlamaları üzerine alınan pek kimse yok galiba, ben alayım dedim noel'i önemli bir gün olarak gören herkesin noel'ini kutlarım ben de. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #6 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Alıntı:
Muslumanlar'in arasinda oldugumda oldu, fakat Hiristiyan taraf daha agir basti. Dini inancim yok fakat Noel'i kutlamayi tercih ediyorum. Bu arada sizinde noeliniz kutlu olsun Nice senelere | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ben her bayramda, her noelde icerim. Yani bu benim icin bir cesit kutlamadir. Bu nedenle noellerininiz kutlu olsun. |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Noel benim için önemli... Çok teşekkürler, sizinde kutlu olsun. ![]() __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Noel' i severim, ama merak ettiğim bir şey var. Mesela biz (Türkler) Yeni yılı kutlarken, Hristiyanlar hem Yeniyıl/Yılbaşı hem Noel' i mi kutluyor? Yoksa İsa' nın doğuşu milat sayıldığından zaten Noel=Yeniyıl anlamına mı geliyor? Bildiğim kadarıyla Hristiyan nüfusun çoğunlukta olduğu ülkelerde Noel' den Yılbaşına kadar tatil var. __________________
Yok! |
| #10 | ||
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Alıntı:
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|