"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Cumhuriyet Gazetesi`nden Anlamlı Manşet !! 2 Nisan 2006

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski02-04-06, 20:02  #1
cemuzan

cemuzan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006
Cumhuriyet Gazetesi`nden Anlamlı Manşet !! 2 Nisan 2006

Cumhuriyet gazetesi bugün çok farklı bir şekilde çıktı. Siyah bir zemin üzerine yeşil renklerle yazılan ve ilk etapta Arapça'yı andıran bir yazı bulunuyordu. İşte o manşet

Cumhuriyet gazetesi bugün ilginç bir manşetl çıktı. Gazeti siyah bir zemin üzerine yeşil bir yazıyla tersten 'Tehlikenin farkında mısınız?' yazısın yazdı. Yazının karekteri ise çok farklı bir şekilde kullanıldı. Yazının hemen altında ise 'Cumhuriyet'inize sahip çıkın' uyarısı bulunuyordu...
Eski02-04-06, 21:05  #2
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: 23185

Harika bir iletişim / reklam tekniği doğrusu. Tebrik ediyorum.

Tehlike konusu ise uzun uzadıya konuşulabilecek bir durum.
Eski02-04-06, 21:08  #3
küçükkarabalık
Yazıyaz Dergi Yazarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Ülke / Şehir: İstanbul

Sevgili Türker'e katılıyorum.
Cumhuriyet gazetesini etraflıca eleştirebilir ve tartışabiliriz. Ama Doğan Grubunun Gazeteleri, Bağımsız Olduğunu Söyleyen Gazeteler İrticacı Kadrolaşmaya Alkış Tutarken,Görmezden gelirken, gerçeği söyleyen ve uyaran nadir gazetelerden biridir..
Eski02-04-06, 22:02  #4
ilkerhsbc

Giriş Tarihi: Sep 2005

Demek ki şu gazeteleri tersten okuyun dedikleri bu olsa gerek.
ilkerhsbc is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski03-04-06, 22:56  #5
cemuzan

cemuzan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Cumhuriyet gazetesinin bugünkü konuyla ilgili başyazısı şöyle;
--------------------
Durum!..
Sovyetler`in çöküşüyle birlikte gündeme giren `Küreselleşme` eski deyişle bir `vakıa` yeni deyişle bir `olgu` dur. Doğu-Batı ikilemi üzerine kurulu dünya düzeninde kendine göre bir güvence sağlamış bulunan Türkiye `Küreselleşme` sürecinde yaşamsal soru işaretleriyle karşı karşıyadır.

Bu soru işaretlerini aşmak yolunda, AB (Avrupa Birliği) kapsamında yer almak bir çıkış yolu sayılabilir. Ancak AB`nin ağırlıklı güçleri Türkiye`yi üyelik yolunda sonu belirsiz çok uzun bir sürece bağlamışlar; Ankara`nın önüne -Kıbrıs`taki gibi- kabul edilmesi olanaksız siyasal talepler koymuşlardır.

AB yolu çok uzun ve çetindir; bu ortamda Türkiye`nin kendisini boşlukta ve güvensiz hissetmesi yanlış bir algılama değildir. Ne var ki `Küreselleşme` olgusu bu arada ABD`nin dünya politikası olarak da sürüyor; savaşlar, işgaller, parçalanmalarla yeni koşullar ortaya çıkıyor.

Yeni koşulların yarattığı olaylardan biri Sovyetler`in parçalanmasından sonra ortaya çıkan Ukrayna`da gerçekleşen `Turuncu Devrim` di. `Beynelmilel sermayedar` Soros` un adının karıştığı bu sözde devrim, ancak bir seçim süreci ayakta kalabildi.

3Nisan2006

http://habergenc.com/haber_detay.asp?haberid=13518
Eski05-04-06, 13:17  #6
DeMeRoL

DeMeRoL'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

çok güzel bir manşet. Keşke bütün gazetelerin manşetleri de böyle yaratıcı olsa. Artık gazeteler fotomaç tarzı manşet atmaya başladılar. Buna dur demek lazım.
DeMeRoL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski07-04-06, 21:55  #7
tiyatrocu

Giriş Tarihi: Mar 2006

Bugün reklamlarda gördüm ve tüylerim diken diken oldu... Muhteşem...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 18:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)