| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kardeşi Dağda Olan AKP li Vekil Kim?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| ................. Bakan’ın yeğeni de çatışma da ölmüş DTP’li Fatma Kurtulan, eşi Selman Kurtulan’ı anlatırken, yakını dağda olan AKP’lilerin bulunduğunu da şu cümlelerle açıkladı: Yakını dağda olan sadece ben değilim. Bir önceki kabinede bakan olan ve halen bakan olan AKP’nin etkili isimlerinden bir siyasetçinin amcasının oğlu da PKK içinde. Ancak Bakan’ın yeğeni çatışmalarda yaşamını yitirmiş. Aynı şekilde bir başka AKP milletvekilinin kardeşi var. O da yaşamını yitirmiş. Bu insanları ihbar etmek için söylemiyorum. ........................ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ha...y.php?hit=4327 __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Bir insanın kardeşinin veya bir yakınının hangi görüş ve düşüncede olursa olsun kişinin kendisini bağlamaz.Kişi kendinden sorumludur. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| dengir fırat, abdülkadir aksu ya da hüseyin çelik'ten birisidir büyük ihtimalle. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
| #4 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| "Sıkıldım sıkıldım koşmak istiyorum, yalın ayak yere basmak istiyorum" Sabah sabah bu şarkıyı bana hatırlattığınız için teşekkür ederim sayın FatmaSeher. AKP'li bakanı hemen asmamız gerek. Fatma Kurtulan'ı da parçalara ayırmak gerek. Bunları yaptık mı tamamdır. Sorunu çözdük. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| tahminim doğru çıktı, hüseyin çelikmiş ; Bakan Çelik: Terör örgütü mensubu olduğu iddia edilen kişi uzak bir akrabam Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, DTP Milletvekili Fatma Kurtulan’ın "bazı milletvekillerinin akrabasının terör örgütü üyesi olduğu" iddiasına ilişkin haberler konusunda, "Benim amcamın oğlu olduğu ifade edilen Selahattin Çelik, babamın anne tarafından üvey amcasının oğludur, adı geçeni çocukluk yıllarından beri görmedim" dedi. Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, DTP’li Kurtulan’ın dün bir gazetede yer alan, "bazı AK Parti’li bakan ve milletvekillerinin akrabalarının terör örgütü içinde yer aldığı" iddialarının ardından, bugünkü bazı gazetelerde konuyla ilgili haber ve yorumlar bulunduğunu belirtti. Açıklamaların "AK Partiyi, Doğu ve Güneydoğulu milletvekillerini töhmet ve itham altında bıraktığını" ifade eden Çelik, şunları kaydetti: "Haber ve yorumlarda adı geçen ve benim amcamın oğlu olduğu ifade edilen Selahattin Çelik, babamın anne tarafından üvey amcasının oğludur. Adı geçeni çocukluk yıllarından beri görmedim, sesini bile duymadım. Suçlu veya yanlış kişi sizin oğlunuz, öz kardeşiniz olabilir. Mühim olan sizin onunla aynı safta yer alıp almadığınızdır. Akrabanın sözlük anlamı ’yakın’ demektir. Fikir ve siyaset dünyasında kan, soy-sop yakınlığı değil, zihniyet yakınlığı insanları bir araya getirir, yakınlaştırır." http://www.milliyet.com.tr/2007/12/2...?prm=0,1340863 __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-12-07 20:00 .Sebep: Sayın İvanov bundan sonra düzenleme yapmayıp bu tür kopyala-yapıştır mesajlarınızı sileceğim. Bilginize. |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
![]() konu ile ilgili olarak da söyleyeceğim şudur; Bu haberin , haber değeri yok mu? __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! | |
| #7 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
Elbetteki haber değeri yoktur, kimi ne ilgilendiriyor kimin akrabası olduğu,veyahut uzaktan mı yakından mı .Bir diğeride koca harflerle gözümüze sokuyor Çelik olduğunu.Bunu öğrendikte ne oldu, elimize ne geçti, sorunun çözümüne bir yararı var mı anca magazin muhebbetleri. -Aaa bak onun kardeşiymiş -Kız diğerininde kocası -Vay o... vayy.. | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Kardeş nere amca oğlu nere ? Sayın Fatmaseher haberleri çok çarpıtıyorsunuz. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Malatya
| el insaf diyecemde insafı olan bunu yapmazki. insanları kardeşleri, kuzenleri, anne babaları, çocukları vs üzerinden yargılayacaksak ve ona göre hüküm vereceksek dünya üzerinde tek 1 masum insan bile bulamayız unutmayın. ne yani dağa çıkan herkesin ailesini terörist diye damgalayıp yargılayacakmıyız artık? tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-12-07 21:42 . |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| O Bakan'ı da, hayatını kaybeden yeğenini de tanıyoruz. Lakin haber bültenlerinin vermesi daha doğru olur. Ama Diyarbakır'dan birinci sırada aday gösterilip sonra milletvekili olan bakanımızın çıkıp bazı şeyleri söylemesi gerekiyor. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|