"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
"Sayın Başbakan'ın son kullanma tarihi yaklaşıyor!!!"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| "Sayın Başbakan'ın son kullanma tarihi yaklaşıyor!!!" Sevgili arkadaşlarım, bugün Türkiye enteresan bir dönemi yaşamaktadır. Bugünkü iktidar, kendinden farklı görüşe sahip olanları, kendinden farklı düşünenleri, kendinden farklı yaşayanları içine sindirememektedir. Hiçbir farklı sese, hiçbir farklı görüş ve düşünceye, toleranslı olmayan bir zihniyet bugün ülkemizi yönetmektedir. Bu zihniyet, hiçbir eleştiriye tahammül edememektedir. Kendisini eleştiren ister çiftçi olsun, ister köylü olsun, kendisini eleştiren ister işçi olsun, ister işadamı olsun, kendisini eleştiren ister üniversitede hoca olsun, ister siyasi rakibi olsun, iktidarı eleştiren, hakarete ve saldırıya maruz kalmaktadır. Bu davranış tarzı iktidarın demokrasiyi bir amaç değil bir araç olarak gördüğünün tescilidir. Bugün Türkiye sessiz bir ekonomik krizin içindedir. İşsizlik ve yoksulluk ülke tarihinde görülmemiş boyutlardadır. Her gün binlerce insanımız işini kaybetmektedir. Tarım ve tekstil sektörü yok olma noktasına gelmiştir. http://medyafaresi.com/News.asp?NewsID=1949 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| senin halla daha anketlerinden haberin yok arkadaşım akparti hep birincidir yine seçim olsa yine birinci gelir bu yüzden akpartisinin kullanma tarihi geçmedi sapa sağlam ayakdadır ayakda durmaya devam edecekdir ben parti tutmuyorum ama devletime güveniyorum... cem uzanı gördük onun çöküşü devam ediyor, sanki cem uzan hükümet olsa insanları açlıkdan yoksullukdan kurtaracak gibi konuşuyorsun, hükümet olmak kolay değildir |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: ANKARA
| akp gidici.yetr artık baskıya,peşkeş çekmeye. |
|
| #4 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| AKP nin amaci ulke degıl..o sadece bir arac..zaten AKP nin genel baskanı RTE da degil.. oyuzdendir elestirileri kaldıramaması..cunku demokrasiyi sindirememiş Ataturk'u anlamaya calısmamıs bır partidir ve bunlarada ihtiyac duymamıstır cunku zaten demokrasiyle işi yada ilgısı yoktur... ekonomik istatistikler iyi gıbı gorunsede unutulmamalıdır ki gozuken ulkeyı satarken toplanan paralardir... hersey tamam,planlar yapıldı,gerekli yerlere peşkeşler cekildi,kodrolaşmaya son hız devam edılıyor...ve canım ulkenım guzel ınsanları anketlere hala AKP diyor sonumuz hayırlı olur umarım... saygılar... __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006
| iyide bu ülkede kimse kalmadı güvenecek adam şeriatı kurdu kuracak onu bunu suçlama sağ sol kavgası dönemi geçti çözüm lazım |
|
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jul 2005
| Alıntı:
başörtü takanların kadınlarımızın başörtülerini kimler savunacak söyleyin he, bir tek savunacak parti var oda akpartidir... Anketten korktunuzmu anket her şeyi doğru gösterir arkadaşım AK partide ATATÜRKÜ çok iyi anlıyordur size merak etmeyin bizlerde atatürkçüyüz... | |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Alıntı:
AKP mi Atatürkçü güldürmeyin ya. :-) :-) :-) __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA | |
|
| #8 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Alıntı:
solcu atarürkçü devrimci atatürkçü liberal atatürkçü milliyetçi atatürkçü ülkücü atatürkçü dinci atatürkçü hatta F. Gülen de Atatürkçüymüş :-) :-) :-) **** Alıntı:
MHP de böyle oy topluyordu :-) __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) | ||
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| ""Önüne gelen Atatürkçü oluyor zaten solcu atarürkçü devrimci atatürkçü liberal atatürkçü milliyetçi atatürkçü ülkücü atatürkçü dinci atatürkçü"" Sahip olamadiginiz kavramlari böyle birer birer elnizden alirlar iste:-) sosyalizmi neyin üzerine insaa edeceginizi sorsalar, vereceginiz cevap yoktur. Hilafetin olabilir mi aceba???? Hani Carlik Rusyasinin üzerine monte edildigi gibi??? saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-04-06 16:33 . |
|
| #10 | ||
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
kime oy vereceğinize tabiki karısamam...ben sadece sonumuzun hayırlı olmasını diledim Yüce Allah'tan.... sizin anlamadıgınız nokta:başortunun savunulması gereken bırsey olmayısı.. eger gercekten ATATÜRKCÜ olsaydınız bunu kavramanız daha kolay olurdu..cünkü eger ATATÜRKCÜ olsaydınız LAİKLİK ve OZGURLUK adına daha cok bılgınız olurdunuz...ve eger ATATÜRK'ü anlamıs olsaydınız "size ne"ile baslıyan bir cumle kurmazdınız...dusunce ozgurlugunu anlardınız..eger gercekten RTE ATATÜRKCÜ olsaydı bır köyluyu onun dinledigi gibi dinlerdi.. bunları gormeye baslıyan insanlar var..siz gonlunuzu rahat tutunuz... kıme oy vermenize karısmadıgım gıbı basortusunede karısmıyorum,,ona karısan SİZLERSİNİZ ve AKP dir...siyasi bir bayrak olarak kullanıyorsunuz... ama bu millet neyın doğru oldugunu anlıyabılecek kokene sahıp..sadece biraz zamana ihtiyacı var guzel ulkemin... saygılarımı sunarım.... __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|