| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
İstirham Ediyorum !/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Açılan konuların bir çoğu alıntı.Bunları yapmasak.Üye bir yerden bir yazı okuyor yazı hoşuna gidiyor kopyala foruma yapıştır veya linkini veriyor, daha sonra diyor; "Arkadaşlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" diye mesaj yazıyor.Belkide şu şekilde düşünüyor olabilirler;" Beni bilgili okuyan eden biri olarak görürler veya forumda statüm yükselir".Gerçekten çok şaşırıyorum bunlara.Arkadaşım tamam okumuşsunudur yazıyı güzel ama senin bu konuda hiç mi düşüncen yok bir iki cümlede sen özgün fikirlerini söylesen o alıntıladığın yazıyı öle kojaman alıpta kopyala yapıştır yapmasan yazının linkini versen desen ki ; arkadaşlar böyle böyle yazmış benim düşüncelerimde bunlar peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz de canımı al.Ama Bu şekilde olmayınca bana göre forum kirleniyor ve hiç bir işe yaramıyor.Burası adı üstünde yazıyaz yani yazını yaz yani düşüncelerini yaz.Kopyala yapıştır yapma.Yine haddime değil ama bir tavsiyedir uyup uymamak sizin elinizde tabiki kendi fikirlerinizi yazın başkasının fikirlerine mahkum olmayın.O okuduğunuz yazılardan bir şey ler edinin.Lafı uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum. Arkadaşlar benim haddime değil bunları söylemek fakat rahatsız olduğum bir konu olduğu için dile getirmek istedim.Aslında bu benim son çırpınışlarım da sayılabilir.[Diyebilirsiniz ki;Ne çırpınışı neler söylüyorsun?Çokta umrumuzdaydı sanki...]Şunuda belirtmeden geçemiyeceğim daha önce de bir yazımda bunları belirttim benim de yazıyaz tarzında bir forum sitem var bu şekilde devam edilerse artık ağırlığı siteme vermeyi düşünüyorum. "Peki neden burda yazı yazıyorsun veya neden bu site için bunları düşünüyosun?" diyen arkadaşlar olabilir onlara verecek hiç bir cevabım yok.Bu sorunun cevabını beni tanıyan yazılarımı okuyan insanlar verebilir.Ben kim miyim? ![]() Önemli:Ben bu forumdan hiç bir kimseyi tanımıyorum ve forumdan hiç bir şekilde bir mesaj vs. almadım.Sadece bir üyeyim.Tek bildiğim bir şey var nerede bir düşünce var ben orada olmak isterim. __________________
Bir şey yapmalı. |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bu mesele zaman zaman şikayet konusu olmuştur.Yaptırım yerine yazarların "yazıyaz"a olan saygısına bırakılmıştır diyebiliriz.Bu konuda yazarların hassas davranmasını beklemek dışında fazla bir şey de yapılamıyor... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Kopyala ve yapıştır olarak görülen mesajlar eğer yöneticilerin gözünden kaçmışsa rapor etme seçeneği var.Bildiğim kadarıyla bloğu olan bir üye oradaki yazılarını kopyalıyor.Ama o da kendi yazılarını ve emeğini aktarıyor. |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|