| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Okul servisinde harem-selamlık/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Okul servisinde harem-selamlık ADANA,(DHA) Adana’da Büyük Dikili Beldesi Kuyumcular Köyü’nde 5’inci sınıfı bitiren 19 kız öğrencinin servisle taşınmaması ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersine giren köy imamı Fatih Metin’in bazı tutumları ile ilgili iddialar üzerine, Valilik inceleme başlattı. Köydeki kız öğrencilerin 5’nci sınıftan sonra taşımalı eğitime kabul edilmediğini ve okulda yemek verilmediğini iddia eden muhtar azası Feyyz Mutlu, tam gün eğitim veren ilköğretim okulunda erkeklere servis ve yemek temin edildiğini, ‘Haydi Kızlar Okula’ kampanyası yürütülürken, kızların bu haktan mahrum edilmesine anlam veremediğini söyledi. Kız öğrencilerin yemeklerini evden götürdüğünü anlatan Mutlu, okulda erkek öğrencilerden arttığı takdirde kız öğrencilere yemek verildiğini öne sürdü. http://www.hurriyet.com.tr/egitim/an...925439.asp?m=1 (not : yeni link konulmuştur) __________________ __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala İvanov Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-12-07 12:24 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bunlar igrenc haberler ve daha da duymaya devam edecegiz.... Kizlarinizi okula göndermeyin propagandasinin, boyasi atmis sekli bu olay.. |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bu haber dün Cumhuriyet Gazetisinde "Adanada Alevi Ayrımcılığı" şeklinde verilmişti. Akşam televizyonda köy sakinleri bunun doğru olmadığını söylediler. Hatta bir Alevi kadın görüntülü ve sesli olarak "karşı köyde sunni, onlarada aynı şey uygulanıyor, Alevi-Sunni ayrımı yalandır" diyordu. Hürriyet de bugün aynı konuyu "Harem-Selamlık" diyerek vermiş. Buna da şükür, hiç olmazsa mezhep kışkırtıcılığı yapmamış!! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Valilik inceleme başlatmış, peki inceleme sonucune ne olacak? Önemli nokta bu, bence hiç birşey olmayacak ve bir kaç gün sonra kapanacak konu. Bunlar alıştırma sürecinin bir parçası. Belki bir kaç yıl sonra okul servislerinin haremlik selamlık olmasına bizde ses çıkartmayacağız.. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|