"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Ahmedinejad Hacı Oldu / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| "Mahmud Ahmedinejat hacı oldu. Ahmedinejad ve beraberindeki heyet ilk olarak Medine’de Peygamberimizin kabrini ziyaret ederek dua etti. Prens Muhammed bin Abdulaziz tarafından karşılanan Ahmedinejad, Kabe ve Arafat’taki görevlerini de yerine getirerek hacı oldu." http://www.mizan.de/haber.php?go=fullnews&newsid=788 ![]() ![]() ![]() |
|
| |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bu başlığı açmaktaki amacınız nedir acaba Sayın Redyellow? |
|
| #3 | |
| |
|
| |
| #4 | |
| "Dünya siyaseti" kategorisine açtığınız bu başlıktan ne tür bir tartışma konusu çıkmasını beklediğinizden emin olamıyorum da. Çarşaf çarşaf Ahmedinejad resimleriyle donatılmış bu başlık bana boş bir probaganda ya da provakasyondan başka bir şey gibi gelmedi. Yani böyle bir başlık açmak, "Dünya Siyaseti" kategorisi altında "Bush, Noel'i kutlamak için New York'ta bulunan filanca kiliseye gitti" deyip boy boy Bush resimleri koymaktan farksız. Neyse, ben konuya müdehalede bulunmayayım daha fazla. Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-12-07 12:46 . |
|
| #5 | |
| Sayın Turker; Bush'un noel kutlaması için bir yerlere gitmesi, kiliseye gitmesi haber olmaz çünkü her zaman gidiyor zaten, her sene yapıyor bunu. Ama, Tarihde bir İran cumhurbaşkanı, ilk kez bir İran Cumhurbaşkanı hacı olmuş, ve ben bunu haber değeri olduğunu düşündüğüm için buraya aktarmışım. Bu olay dünya siyaseti açısından da çok mühimdir bana göre, Ahmedinejad'ın Suudi Arabistan Kralı'nın özel davetlisi olarak Suudi Arabistana gitmesi, hacı olması, İran ve Suudi Arabistan'ın ilişkilerinin düzelmesi dünya siyaseti açısından önem taşımaz mı? Bunun propagandayla veya provakasyonla ne alakası var? Niye bu konudan bu rahatsız oldunuz gerçekten anlamadım. redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-12-07 12:54 . |
|
| |
| #6 | ||
| Alıntı:
Bana bir zamanlar bu forumda İmam Humeyni hakkında açılan provakatif başlığı hatırlattı sadece. | |
|
| #7 | |
| Sayın Turker; Ben haberi olduğu gibi alıntı yaptım ve herhangi bir yorum katmadım. Site haberi bu şekilde vermişse ben ne yapayım? Yalnız provakatiflik konusundaki ithamınıza cidden üzüldüm, bu forumda 2.000'e yakın yorum yapmışım ve sizinle de defalarca yazışmamız oldu. Benim İrancı olduğuma dair, Humeynici olduğuma dair en ufak bir yazımı gördünüz mü? Bütün buna rağmen, yorumlarımı bilmenize rağmen bu ithamınızın incitici olduğunu söylemeliyim. |
|
| |
| #8 | |
| Sayın Redyellow, Sizi kırdıysam özür dilerim ancak haberin veriliş şekli ve haberi aldığınız kaynak pek "tarafsız" değil maalesef. Neyse konuyu uzatmak da istemiyorum aslında. Ama keşke haber değeri olan bir metni buraya koysaydınız diyerek sözlerimi tamamlıyorum. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bize mübarek olsun demekten baska söz düsmez her halde sayin redyelow, bunca reklama hic gerek yotu. Dünyada ne kadar hacca giden varsa,ondan kat kat cok ta gitmeyen var, bu cok dogal. Bu, Ahmed olunca daha mi haci olunuyor? ![]() Yani hacilarin hacisi mi oluyor zat simdi.. saygiyla |
|
| #10 | |
| |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|