"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Merak Ediyorum.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Değerli Arkadaşlar ve Forum yöneticileri!Affınıza sığınarak sizlere iki soru sormak istiyorum,Soracağım soruların muhatabı cevabını bilen herkes olabilir, 1-Kullanıcı ismimizin altındaki yıldızlar neyi ifade etmektedir? 2-Süresiz uzaklaştırılan arkadaşların;forumdaki tartışmalara aktif olarak katılmaları ortadan kalkmakta mıdır? beysim Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-12-07 21:02 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Sn beysim. Tam olarak emin değilim ama yıldızlar, mesaj yazdıkça aldığımız rütbeler olabilir. 2. soru için bir fikrim yok. Galiba yöneticiler bu konuda daha aydınlatıcı olabilirler. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #3 | |||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|