Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kurtlar Vadisinden solculara saldırı

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski27-12-07, 22:02  #1
fenerbahçeli

Giriş Tarihi: Feb 2007
Kurtlar Vadisinden solculara saldırı

Kurtlar Vadisi adlı dizide solculara saldırı ve hakaretlerin ardı arkası gelmiyor.

Bugün gösterilen bölümde (Şu anda da devam eden..Elbette bu saldırılardan sonra izlemeyi bıraktım) sol söylemler kullanılarak solcular uyuşturu satıcısı ve terörist olarak gösterilmekte ve iftiraların ardı arkası gelmemektedir.

Bu dizide daha önceleride solcuları birçok kez hedef göstermiş, daha sonra hedefine Hristiyan misyonerleri almıştır. Görünen o ki dizinin hedefi yeniden solcular.
Eski28-12-07, 00:03  #2
türkali
Kayıtlı Okur

Giriş Tarihi: Dec 2007

PKK nın elemanı bedo mu ney şöyle diyor
-oğlunuz emperyalist okullarında okuyor , onları ben alıyorum Devrimci düşüncede gelişecekler ....
türkali is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski28-12-07, 00:11  #3
DaNgER_25
Yazar Adayı

konu olan dizide legal olan bir sol partiye yada sol gruba yönelik bi saldırı olmadığı, burda sadece bölücü örgütün maddi kaynaklarının afişe edilmeye çalışıldığı açıkça görülmektedir.tarif edilmek istenen solcular değil teröristlerdir.amacınız terör örgütüyle türk solunu aynı göstermek değilse bunu rahatlıkla fark edebilmeniz gerekir.
DaNgER_25 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski28-12-07, 00:18  #4
DaNgER_25
Yazar Adayı

orda devrimci düşüncenin arkasına sığınan terörü göstermeye çalıştığı açık değil mi?
bütün dünyaya verilmek istenilen imaj bu.
Eski28-12-07, 00:23  #5
türkali
Kayıtlı Okur

Alıntı:
Sayın DaNgER_25 şöyle demiş:

Mesajı Göster
konu olan dizide legal olan bir sol partiye yada sol gruba yönelik bi saldırı olmadığı, burda sadece bölücü örgütün maddi kaynaklarının afişe edilmeye çalışıldığı açıkça görülmektedir.tarif edilmek istenen solcular değil teröristlerdir.amacınız terör örgütüyle türk solunu aynı göstermek değilse bunu rahatlıkla fark edebilmeniz gerekir.
o zaman milletin aklına şuı gelir !

ben solcuyum dedim devrimciyim !

millet ne düşünecek !

Kurtlar vadisinde Devrimciler terörist
o halde bu da terörist !

anladınız mı durumu?
türkali is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski28-12-07, 00:43  #6
fenerbahçeli

Giriş Tarihi: Feb 2007

Alıntı:
Sayın DaNgER_25 şöyle demiş:

Mesajı Göster
Uyuşturucu kaçakçılarını, teröristleri devrimci olarak adlandıran bir ''diziyi'' mi savunmamı bekliyorsunuz? Atılan bu çirkin iftirayı nefretle kınıyorum. Araya sol söylemleride (burjuva, emperyalist vb.) eklemeyi unutmamışlar, komik.
Eski28-12-07, 00:53  #7
DaNgER_25
Yazar Adayı

ben bukonuya ufak bi katkıda bulunup diğerlerine bakiim dedim ama solcu arkadaşlar hızlılar cevap verme konusunda.sorun bi değerlendirme ve açı sorunudur galiba öyle algılıyorum ben .burda legal sola karşı yöneltilmiş bi suçlama olduğunu veya bi karalama olduğunu ben görmüyorum.ama tabi istenilirse görülebilir.burda dünyadaki illlegal örgütlenmelerin maddi açıdan beslenme kaynaklarına dikkat çekilmek istendiğini düşünyorum.bu tür bi örgütlenmenin bütün insani değerleri hiçe sayarak herşeyi meşru gördüğü ifade edilmeye çalışılmıştır.
Eski28-12-07, 03:13  #8
petricli
Forum Kurucu Üyesi

petricli'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Arkadaşlar,

Ne kadar söyledikleri doğru olmasa bile pkklılar sosyalist ve devrimci olduklarını iddia ediyorlar. Daha bu gün roj tv de bir kadın terörist pkk nın reel sosyalizmden farkının erkekler kanalıyla değil, kadınlar kanalıyla devrim istemesi olduğunu söylüyordu. Pkklılar kendilerini sosyalist kabul edip bu meyanda söylemler yaparken, dizinin onları nasıl konuşturmasını bekliyordunuz? Sağcı gibi mi konuşturacaklardı?

Kurtlar vadisinde yapılan doğrudur. Pkklılar kendilerini sosyalist ve devrimci gördükleri için ve bu şekilde söylemler yaptıkları için olması gerekenleri yapmışlar.

Bu onların sosyalist olduklarını göstermediği gibi, sosyalistlerin ve devrimcilerin hepsinin terörist olduğunu da göstermez.

Hatırla sevgili dizisinde sağcılar neredeyse cani ve vatan haini gibi gösterilirken de böyle bir tepki verseydiniz, haksızlıktan bahsedebilirdiniz. Oysa sadece kendi canınızı yakan şeylerde feryat edip, başkalarının feryatlarına kulaklarınızı tıkarsanız hiç adil olmaz değil mi?

Fahrettin
petricli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski28-12-07, 03:19  #9
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Alıntı:
Sayın drm şöyle demiş:

Mesajı Göster
Kurtlar Vadisi adlı dizide solculara saldırı ve hakaretlerin ardı arkası gelmiyor.

Bugün gösterilen bölümde (Şu anda da devam eden..Elbette bu saldırılardan sonra izlemeyi bıraktım) sol söylemler kullanılarak solcular uyuşturu satıcısı ve terörist olarak gösterilmekte ve iftiraların ardı arkası gelmemektedir.

Bu dizide daha önceleride solcuları birçok kez hedef göstermiş, daha sonra hedefine Hristiyan misyonerleri almıştır. Görünen o ki dizinin hedefi yeniden solcular.

Yanlışınız var!
Solcu görünen Amerikancı ,AB'ci Sorosçu solculardan bahsediliyor!

doğançay
Eski28-12-07, 06:53  #10
pitxtr

Ne vadiymiş be arkadaş!
Herkes bana göre saçma sapan bir dizinin esiri oldu gitti ülkemde.Zaman zaman bende izlemek zorunda kalıyorum.Sürekli izleyen arkadaşlar ile bazen muhabbeti geçiyor, konuşuyoruz.Soruyorum "neden bu kadar sıkı sıkıya takip ediyorsun? diye;
-Türkiye' nin gerçeklerini anlatıyor.
muş
Çoğumuz Vadiyi eleştirir olumsuz yönlerini söyler durur fakat vakti geldiğinde yine geçer o aletin karşısına.
Biz burda baştan yanlış yapıyoruz.
Neden mi?
"Kurtlar Vadisinden solculara saldırı"
Diye bir başlık ne demektir...
Türkiyede bir dizi manyaklığı var, bunlardan biriside Vadi.Dizi manyaklığını kabul ediyoruz, vadiyi kabul ediyoruz.Fakat karşı çıktığımız "Vadi solculara saldırıyor".Bir isyan gerekiyorsa bu medyaya bu sansüre bu şebelebettinler isyan gerekli.
Bu Medya konusunda ben tutamıyorum kendimi, hakim olamıyorum kendime, öyle bir medyanın elindeyiz ki...
Bazen düşünüyorumda medyanın hiç bir suçu yok galiba, günde ortalama beş saat televizyon izleyen bir kitle var karşısında.İyi para !

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı