| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kurtlar Vadisinden solculara saldırı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Kurtlar Vadisi adlı dizide solculara saldırı ve hakaretlerin ardı arkası gelmiyor. Bugün gösterilen bölümde (Şu anda da devam eden..Elbette bu saldırılardan sonra izlemeyi bıraktım) sol söylemler kullanılarak solcular uyuşturu satıcısı ve terörist olarak gösterilmekte ve iftiraların ardı arkası gelmemektedir. Bu dizide daha önceleride solcuları birçok kez hedef göstermiş, daha sonra hedefine Hristiyan misyonerleri almıştır. Görünen o ki dizinin hedefi yeniden solcular. __________________
Yok! |
|
| #2 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Dec 2007
| PKK nın elemanı bedo mu ney şöyle diyor -oğlunuz emperyalist okullarında okuyor , onları ben alıyorum Devrimci düşüncede gelişecekler .... |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2007
| konu olan dizide legal olan bir sol partiye yada sol gruba yönelik bi saldırı olmadığı, burda sadece bölücü örgütün maddi kaynaklarının afişe edilmeye çalışıldığı açıkça görülmektedir.tarif edilmek istenen solcular değil teröristlerdir.amacınız terör örgütüyle türk solunu aynı göstermek değilse bunu rahatlıkla fark edebilmeniz gerekir. |
|
| #4 | |
| orda devrimci düşüncenin arkasına sığınan terörü göstermeye çalıştığı açık değil mi? bütün dünyaya verilmek istenilen imaj bu. |
|
| #5 | ||
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
ben solcuyum dedim devrimciyim ! millet ne düşünecek ! Kurtlar vadisinde Devrimciler terörist o halde bu da terörist ! anladınız mı durumu? | |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
![]() __________________
Yok! | |
|
| #7 | |
| ben bukonuya ufak bi katkıda bulunup diğerlerine bakiim dedim ama solcu arkadaşlar hızlılar cevap verme konusunda.sorun bi değerlendirme ve açı sorunudur galiba öyle algılıyorum ben .burda legal sola karşı yöneltilmiş bi suçlama olduğunu veya bi karalama olduğunu ben görmüyorum.ama tabi istenilirse görülebilir.burda dünyadaki illlegal örgütlenmelerin maddi açıdan beslenme kaynaklarına dikkat çekilmek istendiğini düşünyorum.bu tür bi örgütlenmenin bütün insani değerleri hiçe sayarak herşeyi meşru gördüğü ifade edilmeye çalışılmıştır. |
|
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Arkadaşlar, Ne kadar söyledikleri doğru olmasa bile pkklılar sosyalist ve devrimci olduklarını iddia ediyorlar. Daha bu gün roj tv de bir kadın terörist pkk nın reel sosyalizmden farkının erkekler kanalıyla değil, kadınlar kanalıyla devrim istemesi olduğunu söylüyordu. Pkklılar kendilerini sosyalist kabul edip bu meyanda söylemler yaparken, dizinin onları nasıl konuşturmasını bekliyordunuz? Sağcı gibi mi konuşturacaklardı? Kurtlar vadisinde yapılan doğrudur. Pkklılar kendilerini sosyalist ve devrimci gördükleri için ve bu şekilde söylemler yaptıkları için olması gerekenleri yapmışlar. Bu onların sosyalist olduklarını göstermediği gibi, sosyalistlerin ve devrimcilerin hepsinin terörist olduğunu da göstermez. Hatırla sevgili dizisinde sağcılar neredeyse cani ve vatan haini gibi gösterilirken de böyle bir tepki verseydiniz, haksızlıktan bahsedebilirdiniz. Oysa sadece kendi canınızı yakan şeylerde feryat edip, başkalarının feryatlarına kulaklarınızı tıkarsanız hiç adil olmaz değil mi? Fahrettin |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Ne vadiymiş be arkadaş! Herkes bana göre saçma sapan bir dizinin esiri oldu gitti ülkemde.Zaman zaman bende izlemek zorunda kalıyorum.Sürekli izleyen arkadaşlar ile bazen muhabbeti geçiyor, konuşuyoruz.Soruyorum "neden bu kadar sıkı sıkıya takip ediyorsun? diye; -Türkiye' nin gerçeklerini anlatıyor. muş Çoğumuz Vadiyi eleştirir olumsuz yönlerini söyler durur fakat vakti geldiğinde yine geçer o aletin karşısına. Biz burda baştan yanlış yapıyoruz. Neden mi? "Kurtlar Vadisinden solculara saldırı" Diye bir başlık ne demektir... Türkiyede bir dizi manyaklığı var, bunlardan biriside Vadi.Dizi manyaklığını kabul ediyoruz, vadiyi kabul ediyoruz.Fakat karşı çıktığımız "Vadi solculara saldırıyor".Bir isyan gerekiyorsa bu medyaya bu sansüre bu şebelebettinler isyan gerekli. Bu Medya konusunda ben tutamıyorum kendimi, hakim olamıyorum kendime, öyle bir medyanın elindeyiz ki... Bazen düşünüyorumda medyanın hiç bir suçu yok galiba, günde ortalama beş saat televizyon izleyen bir kitle var karşısında.İyi para ! __________________
Bir şey yapmalı. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|