"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Edebiyat > Öykü ve Denemeleriniz

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Hikayenin Devamı

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız...

Konu Araçları
Eski29-12-07, 16:18  #1
mgms
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Hikayenin Devamı

Yazdığım yazının manasını anlayamayacak kadar yorulmuştum artık dinlenme vakti geldi diye düşünürken çalan telefonuma kadar uzanmak bile nasıl ızdırap oldu anlatamam.Arayan eski bir arkadaşım olduğunu söyledi onu hatırlamadığımı söylediğim de çok şaşırmıştı.Oysa ki bilmiyordu ki ben şuanda kim olduğumu bile anlattıkları kadar bilen bir adamdım. Neyse ki her zaman buluştuğumuz diye tarif ettiği yeri hatırlayabilmiştim başka biriyle oraya gitmiş miydim bunu da hatırlayamadım.

Oraya vardığım da beni bekleyen benden yaşça biraz küçük bir kadındı veya öyle görünüyordu hatırlamayışma mı yoksa başka birşeye mi bilmiyorum ama gayet sinirliydi.Bana doğru hızlı adımlarla yaklaşmasaydı onun olduğunu hatırlayamacak kadar unutmuştum...

-Afedersiniz sizi hatırlayamadığım için üzgünüm geçirdiğim kazadan sonra ancak bazı şeyler aklım da kalabiliyor...Bu yüzden günlerdir aklım da insanların bana anlattıklarını not alıyorum...Sizden hiç bahsedildiğini hatırlamıyorum.
-Beni hatırlamaman normal geçirdiğin kazayı biliyorum üzgünüm

Kadının sinirli hali giderek üzgün bir hal almıştı gerçekten de o an anladım ki bu kadının bana anlatacak çok şeyi olabilirdi.

- Bana kendinizden bahsedebilir misiniz?
- Ne farkeder ki nasılsa beni hatırlamıyorsunuz,bana nasıl güveneceksiniz kendimi size farklı anlatırsam,ne bileceksiniz benim gerçekte kim olduğumu...

Haklıydı ne anlatırsa anlatsın benim için birşey ifade edemiyecekti,hiç bir sözü tatmin etmeyecekti ve beni inandıramayacaktı da güven söz konusu değildi bir insan benim durumumda olunca

-Peki beni niye çağırdınız.

Denize doğru baktı sanki söyleyeceklerini değilde nasıl söyleyeceğini düşünüyordu

__________________________________________________ ______
Bu hikayeyi hep beraber devam ettirelim mi?
mgms is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski04-01-08, 00:28  #2
mgms
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Dec 2007

Ve bir çırpıda söyledi hiç beklemediğim bir anda,şaşırdım söylediği söze çaktırmamaya karar versem de düşürdüm elimde ki çayı...
Söylediği söz ise şundan ibaretti;
"Siz kaza geçirmediniz sizin arabanıza bilinçli bir şekil de çarptılar,ölmediniz şanslıymışsınız ama böylesi daha iyi oldu.Şimdi size bir önerim var hafızanız yerine gelirse sakın ha devam etmeyin önceki yaptıklarınıza bu da benden beni katil etmediğiniz için size yaptığım bir jest olsun...Daha fazlasını yapacağımdan emin olabilirsiniz."
Dedi ve hızlıca gitti.İş çıkardı der gibisinden yeri silmeye çalışan garson "İyi misiniz" diye sorana kadar dondum kaldım.Kimdi bu kadın?
mgms is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı