| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Ofer´in Kuşadası projesine tepkiler çığ gibi büyüyor..!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Ofer´in Kuşadası projesine tepkiler çığ gibi büyüyor..! Ofer´in Kuşadası projesine tepkiler çığ gibi büyüyor..! Sami Ofer ile Mehmet Kutman ortaklığındaki Kuşadası Turizm Şirketi´nin, Emekli Sandığı´na ait eski Fransız Tatil Köyü için hazırladığı proje tepki çekti. Aslanburnu Koyu´ndaki tatil köyü için öngörülen projede arazinin yüzde 85´i inşaata açılıyor. ![]() http://habergenc.com/haber_detay.asp?haberid=13559 __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Evet proje baskılar sonunda iptal edildi. Son anda kurtardık yüzlerce ağacı ormanı! __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Akp nin ortaklarını ne çabuk unuttuk ya.Ofer adamım benim.Bu dinciler az değil.40 yıl milleti yahudilere düşman et ondan sonra devleti yahudilere sat.İşte AKP nin islam anlayışı.Tanrısı kıblesi yeşil dolar bunların. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Din kisvesi adı altında yıllarca Türk Milleti'nin imanını morfinleyip uyuşturan AKP ve benzeri zihniyetler , morfinlenmiş imanlı beyinlere bugün İsrail'i dost olarak göstermekde dahi oldukça başarılıdırlar. Din ile uyuşturulmuş beyinlere gerçekleri izah edebilmek , tavşanların çiftleşme duygularını silip atmakla eş değerdir.Bırakında uyuşuklar tavşanlıklarıyla kalıversin. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|