| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Neden bu kadar karşısınız ... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Tüm siyasal ideolojilerin özgürce incelenip tartışılabileceği bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2007
| merhaba arkadaşlar.forumu belirli bir zamandan beri takip ediyorum.ve üyelerin baya bi bilgili olduunu gördüm. ben daha lise 2 ye giden bi gencim..fazla bi bilgim yok =) .. size sormak istedigim neden milliyetcilige bu kadar karsısınız......bunu bana acıklarsanız sevinirim.. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| ben milliyetçiliğe karşı değilim. ama ırkçılığa karşıym. ayrıca milliyetçi olmak için ille de bas bas bağırıp vatan millet sakarya demeye gerek yoktur. bence çoğu kişi karşı değildir milliyetçiliğe. Çünkü milliyetçilik Atatürk'ün bize öğrettiği 6 ilkeden birisidir. ama önemli olan bunu doğru anlayabilmek. mesela bir ermeniyi öldürmekle milliyetçi olunmaz, vatansever olunmaz. yada görüşlerine ters konuşan bi yazarı öldürmekle milliyetçi olunmaz. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| çoğu insan ülkücülükle milliyetçiliği karıştırıyor.milliyetçi deyince akıllarına hemen ülkücülük geliyor milliyetçi demek ülkücü demek değildir.Her ülkücü milliyetçidir ama her milliyetçi ülkücü değildir. __________________
Türk Olmak Kıbrıs'ta Hocalı'da Anadolu'da ve Balkanlar'da soykırıma uğrayıp , yapmadığın soykırımla suçlanmaktır... |
|
| #4 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2007
| milliyetcilige karsı degilsiniz anladım ama herkese ülkücü diyince akıllarında hemen bi ırkcı modeli olusuyor.birisi bir yazarı öldürdügünde hemen bütün suc milliyetcilerin üstüne yıkılıyor..ve bizlere ırkcı damgası vuruluyor.hic birşey bilmeyen birisi bile karşıma cıkıp bana "faşist" diyebiliyor..e peki onlara bu hakkı kim veriyor? biz mi? yoksa bizleri kötü gösteren başkaları mı? __________________
Allah Türk'ü Korusun Ve Yüceltsin |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Milliyetçiliğe karşıyım.İnsanlar bu şekilde ayrım görmemeli,insalar arasında tek ayrım iyi ve kötü olmalıdır.Milliyetçilik ırkçılığın anasıdır.Hiçbir büyük ülkede kalkınma politikası olarak uygulanmamıştır.Ayrıca kapitalizmin kullandığı en büyük araçtır.Dünya üzerinde ki işçi bilinçlenmesine karşı,işçileri arasına milli mücadeyi sokmaya çalışmışlardır.Ulusal kurtuluş mücadelelerini bundan bağımsız tutuyorum. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Milliyetçilik ırkçılık değildir ülkücülük ırçılıktır.İlgili her türlü söylemden ve eylemden bunu anlayabilirsiniz. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Merhaba sevgili yaşıtım Ben de senin gibi lise 2deyim ve milliyetçilik denen duruma karşıyım...Düşüncelerin oturdukça bunu daha iyi anlıcaksın(hakaret olarak algılama) çünkü 1 seneye kadar ben de tabularımı yıkamamış böyle düşünüyordum düşünsene soyunun kutsal olması sırf dnaların yüzünden kendin seçmediğin birşey yüzünden üstün,şerefli olduğunu söylemek?Sence bunlar normal mi? |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
| |
|
| #9 | |||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Neden mi bu kadar karsiyiz? Internette, adi gecen, karsi oldugum sürünün sayisiz cinayetlerine rahatlikla ulasabilirsiniz. Biri, vikipedia dan: Alıntı:
Alıntı:
Bu nedenle,millyetciler otutup, bu tozutmus büyük abilerin bunca bilim insanini neden yok ettiklerini iyi düsünsünler. saygiyla __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... | ||
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Alıntı:
Fakat Sayın Antimaske gibi de düşünmüyorum. Fikirler saygı duyulmayı her zaman hakeder. Ne olursa olsun, hiçbir ideoloji tarihinin sayfası kansız değildir. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|