"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ölünce tanriyla karsilasan ateist :)/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| - abi cennet ne tarafta? ugraştırma beni şimdi... - kocum burda yönetici benim, hot dedim mi akan sular durur. - ehe abi ben sana inanmıyodum ama cennete inanıyodum.. -atheist-ama amaa ben hangi dinine inanacagimi sasirdim da o yuzden walla. bak ekmek kuran carpsinki... -allah-?!?! atheist: e iyi de; çok emindim ben? elimde neredeyse pozitif kanıtlar vardı? allah: <alaycı bir tonla>hay allah yaa, hemen bu kanıtların sorumlularini tespit ettireyim. kimmiş bakalim böyle gudik kanıtlar türeten... *içeri bikaç kişi girer* allah: hah l zebani sen mi geldin canim benim, arkadaşa şu kanıt mevzusunu açıklar mısın, kafasında hiç bir soru işareti kalsın istemiyorum da. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #2 | |
| -selam. -selam? -yani bu senin var olduğun anlamına geliyor? -biraz. -ama hala çok mantıksız geliyor herşey. -? -yani senin gibi özellikleri olan bir varlığın böyle bir oluşumun liderliğini üstlenmesi? garip yani. + ortamı 2 ye ayırmışınız biri sıcak biri ferah. ve dünyaya yolluyosunuz bakiim napıcak diye? -yani? -yanisi şu, zaten herşeyi bilme, olayları kavrama gibi bir özelliğiniz var. ve bu insanların özellikleri, olaylara verecekleri tepkiler, doğacağı yer, karşılaşacağı insanlar, etkilenecekleri durumlar, herşey belli zaten. + zaten kader gibi bir olayında varlığı ispatlanmış oluyor şöyle bi durumda.. -? -yani benim ateist olacağımı zaten biliyodun? -hmm aslında.. -yani bu ortam biraz saçma. amaç sadistlik felansa direkt cehenneme yollayın ama. dünya olayını niye katıyosunuz onu anlamadım? -?? -daha önemli işleriniz yok mu? -zebani yaf al şunu başımdan ne diyo bu yaa.. -kimsin yaw? -tanrıyım ben -ouuwwggghhh (şaşırır ama kurnazdır) peki arkandaki kim ki? -ha? arkamdaki...(arkasını döner) -........(kaçar) __________________
|
| #3 | |
| ate: neyse, cok tavsiye ettiler sizi bana, iyi oldugu öldügüm, tanismis olduk. tanri: öyle miii? ben de memnun oldum sizi tanidigima. buyrun bisey ikram edeyim? ate: tesekkür ederim almayim; arkadaslar cennette bekliyor da... tanri: gücenirim amaa... ate: yok vallahi saolun, zaten ikindiyi kilcam daha. tanri: ne güzel...peki öyleyse...daha sonra beklerim mutlaka. ate: tamam tanrim saolun. görüsmek üzere.. ..... ..... tanri: gel lan buraya -hosgeldin -a abi pardon ben tupte kacak var mi diye bakiyodum noldu -turksun dimi -nerden anladin abi ya yoksa sen de mi turksun benziyon da hani turke gel bi opuselim -*cozzzt* -abi napiyosun yaa -hala anlayamadin mi evladim ben tanri -hönk! abi ne diyeyim tanri olmusun ama adam olamamisin -bana inanmiyormussun ? -yanlisin var abi..yok oyle bisi.. -hadi hadi.. -abi simdi bilion mu obur tarafta boyle kizlara filan hava atmak icin inanmam filan dedik ama..sen buyuksun icimi bilmen lazim icten diildi yani..sadece bi kac kiz dusurmek icindi.. -e aferim..burda da hurileri kacirdin ama..gec soyle kirmizili arkadas ilgilensin senle.. -abi yapma kulun kolen olayim -s... -inanmiyom lan var mi anasini satiyim..kimsin lan allah mi saniyon kendini .... -evet ustune bastin..s..git yan simdi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...a=&all=&v=&p=2 Bütüm bu yazılar eksi sözlükten çalıntıdır ![]() __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-01-08 14:01 . |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
| #6 | |
| Devamını getirecektım ama ıkı kısıden başka kimse pek komik bulmadı tanrı ve ateist arasındaki diyaloğları ![]() __________________
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Çok güldüm ya sağol meyman ![]() Alıntı:
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| -hosgeldin -a abi pardon ben tupte kacak var mi diye bakiyodum noldu -turksun dimi -nerden anladin abi ya yoksa sen de mi turksun benziyon da hani turke gel bi opuselim -*cozzzt* -abi napiyosun yaa -hala anlayamadin mi evladim ben tanri -hönk! abi ne diyeyim tanri olmusun ama adam olamamisin Çok gzel ![]() __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|