| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Din çimento mudur? ![]() __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Pardon, Portland miydi? Öyle olsaydi 14 asirdan bu yana, güney Asya´dan tutun da balkanara; oradan Portekiz´e kadar olan bölgeler, Türkiye dahil her yer elhamdülillah beton kesilirdi:-) __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| bu koyduğunuz karikatür neyi anlatmak istiyor ?inançlı insanlara beton kafalımı demeye çalışıyorsunuz ?açıklarsanız sevinirim. elhamdulillah müslümanım lafını .bu şekilde yorumlayan bi karikatüri burda yayımlayarak ne elde etmeye çalışıyorsunuz. bu bir yorum değil açıkça bir saldırı hakarettir.sn cemuzan bunun cevabını çok iyi alırdınız ancak kurallar çok ağırlaştı.anlamışsınızdır umarım. Hamas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-04-06 17:39 . |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
| |
| #5 | |
| hakaret, bir olguya kisinin bakisiyla ilgili oldugundan, SINIRLARINI asla belirleyemezsiniz. Hakaretin, sayginin SINIRLARINI ancak, modern toplumlar, biribirleriyle iliskileri icinde yaratmislardir ki, bundan kimse rahatsiz olmayacak bicimde farkli bir düsünce yapisina sahip olmalarndan kaynaklanir. Bir karikatürün, bir davranisin hakaret olarak dogru saptanmasi, insanin egtim,kültür ve sosyal yasam icindeki konumu ile dogrudan iliskilidir. Aksi halde hic bir seyin icinden cikilmaz, kaos dogar. Kaos ta, anarsi yaratir. Yasalar tam da bunun bunun icin vardir. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| "Rahman'ın(has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler (geçerler); " (Furkan 63)Diyanet vakfı meali. |
| #7 | ||
| Alıntı:
tekrar söylüyorum bu karikatür hakaret içermekte ama nedense hala silinmiyor. | |
| #8 | ||
| Alıntı:
Tabi ki koyabilirsiniz. ancak konulan karikatür ve buna karsi gösterilecek hosgörü, kisinin tamamen egitim düzeyi ile ilgilidir. Bulabilirseniz denemenizi öneririm. Ancak yine karsi bir karikatür ya da yorum ile yanit gelebilir. Demokrasiden anladigimiz budur. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #9 | ||
| Alıntı:
ben, Türkiye´de bunlardan 50 tane olsa, sorunlar böyle karmasik olmazdi diye düsünüyorum???? saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #10 | |
| [quote=canugur]Bu anlayisla ilgilidir sayin scaface. Tabi ki koyabilirsiniz. ancak konulan karikatür ve buna karsi gösterilecek hosgörü, kisinin tamamen egitim düzeyi ile ilgilidir. Bulabilirseniz denemenizi öneririm. Ancak yine karsi bir karikatür ya da yorum ile yanit gelebilir. Demokrasiden anladigimiz budur. saygilar[/QU eğitim düzeyiyle alakalandırmanızı annayamadım.Ben ve benim gibi inanan insanlara taş kafalı denmesine hoşgörü göstermem beni egitimli birimi yapıyor. karikatür elbette bulabilirim.sadece çizerler sizde değil.bizdede var.elbetteki sizde karşılığının geleceğini söylüyorsunuz.sanırım forumda sözlü hakaret devri bitti sadece.şimdi resimlisi başladı.umarım söylediğimi anlamışsınızdır. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|