"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Kar Yağıyor!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bir süredir İstanbul'da hafif hafif pamuk pamuk kar atıştırıyor. Uzun süredir hasret kalmıştık kara. İçimi bir mutluluk kapladı. Keşke biraz daha şiddetli yağsa, hem göz zevkimiz hem de barajlarımız için... Aşağıdaki enfes Alaska resmiyle de mesajımı noktalayayım bari ![]() ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Küçükken anneannem "dua etki sabah kar yağsın" derdi.Ben dua ederdim sabah her yer gelinlik misali bembeyaz kesilirdi.Meğer bizimki akşamdan hava durumuna göz atarmış ![]() Metrelerce kar yağardı memleketimin dağlarına, şimdi bu beton yığını şehre iki damla düşünce mutlanır olduk.Yinede sabah yürüyüşüne çıktım ve o iki damla kötü bir ilizyonist kesildi başıma..geçmişe götürdü soğuk soğuk geri getirdi.. __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hâlâ ufak ufak atıştırıyor. Umarım güzelce bir yağar ve tutar bugün. Hem kar yağınca soğuk da yumuşar derler. Kar her açıdan güzel. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
| |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Karlar yağsın da,kaygılar yağmasın. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Hakikten özlemişim.. Nede güzel yağıyor.. Fakat ben Maslak'tayım fena soğuk! ![]() |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bizim memlekette kar bir düşerse en kötü 6-7 ay kalırdı önceden. Şimdi o kadar kar yağmıyor ama bazen hava eskisinden beter oluyor. Mevsimlerin tadı yok, mevsimler değişmiş. Mersin'den Sivas'a kazandığı okulda okumaya gelen bir arkadaşımın karı ve buzu ilk gördüğü zamanki çocuksu şaşkınlığını hatırlıyorum. Buzun üstünde defalarca düştü, yine kaydı. O an sırf üstünde kayılabilecek buzlara ve çirkinliklerin üstünü örten kara sahip olduğum için şanslı hissetmiştim. Ocak ayındayız ve hala kar yok Sivas'ta. Bir kaç kez çok küçük tanelerle yağdı, yer tutmadı bile. Sivas günlük güneşlik, bahardan kalma bir gün yaşıyor, İstanbul'da kar var. Gerçekten ilginç. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #8 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Burada her taraf bembeyaz oldu. Ve hala lapa lapa yağıyor kar. Bir karpostal gibi görüntü var dışarda. Ama insanlar tek tük. Onlar da "girmişler içine sıcacık düşlerinin..." Şimdi çocuk olmak vardı ![]() |
|
| #9 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Alıntı:
![]() Burada neredeyse yağmıyor bile ![]() __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein | |
|
| #10 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|