"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Diyarbakır’da patlama/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Diyarbakır'da akşam saatlerinde Dedeman Oteli ile Levent Kışlası'nın bulunduğu caddede TMOBB Lokali önünde bir otobüsün geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada park halindeki 6 araç alev alırken, ilk bilgilere göre 20'den fazla kişi yaralandığı bildirilmekte. Kaynak : CNNTURK seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-01-08 14:15 .Sebep: Kaynak düzenlemesi |
|
| #2 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-01-08 19:05 . | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| kesin pisikopat türk ordusu yapmıştır (!) kesiin. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Kim yaparsa yapsın... her şiddet bir başka şiddeti doğurur... Şiddetten halkların kazanç yoktur? phidas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-01-08 00:11 . |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İyi çocuklardan şüpheleniyorum şahsen.. __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Mağara köşelerinde sıkışıp kaldıktan sonra hiçbir eylem gerçekleştiremeyen PKKnın son çırpınışlarını gerçekleştirdiğini düşünüyorum. |
|
| #7 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| İşte bu yüzden PKK bir terör örgütüdür. Ölenlerin yakınlarını şu an düşünebilir misiniz? Sabırlar diliyorum... Umarım ölü sayısı artmaz. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| - Aklı olan bunu tsk yaptı diyemez. Mesela bilgisayarımdaki 6 kilobyetlık kafakoparan ble bunu söylemez. __________________
Kürt'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur... |
|
| #9 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| terörü kınayamayan yada yarım ağızlı beyenatlarla milleti kandırmaya kalkanlara bir sözüm var.Sizin dağdaki teröristten hiç farkınız yok.Ölen çocukların yada dersane öğrencilerin kanları sizin ellerinizdedir. Terörü kınayamayanlar mağdur edebiyatı da yapmasınlar.Zira insanlıktan çıkmış adamların barıştan veya hoşgörüden bahsetmeye hakları yok. Dün istanbullular öldü bugün diyarbakırlılar.Görüldüğü gibi terörün gözü karadır.Terör türk-kürt ayrımı yapmıyor,herkesi öldürüyor.Bu zihniyeti akıttıkları kanda boğmak hepimizin görevidir.... ölenlerin yakınlarına başsağlığı yaralılara acil şifalar.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #10 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Kimin yaptığı önemli mi bu aşamadan sonra... İki tane çocuk öldü...Diğer ölenlerin yanında daha hayata yeni başlamış masum iki çocuk... Tabiki suçlamalar sürecek.... İyi çocuklar yapmıştır... Nerden biliyorsunuz? PKK yapmaz zaten bu olayı...İyi huylu insancıldır. Arabaları kundaklamaz ve adam öldürmez. Bendeniz terör dediğimde de demokratlığımla ilgilenir bazıları... Bu vahşetin ateşin durmasını istiyorum artık __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|