| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Bilinen Yanlış Bilgilerden Seçmeler / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Günde 8 bardak su için -Bu konuda bilimsel bir kanıt bulunamadı-. Loş ışıkta okumak gözü bozar -Loş ışığın göze kalıcı bir zarar vermediği kanıtlandı-. Traş olmak saçı gürleştirir -Jiletin kılları kalınlaştıran hiç bir etkisi yok-. Hindi eti yemek uyku getirir -Uykuyu "Trytophan" adlı aminoasit kontrol ediyor. Hindide bu aminoasitten tavuktan ya da sığır etinden daha fazlası bulunmadı.-. Beynin sadece % 10'unu kullanıyoruz -Tarama cihazları beynin hiç bir bölümünün sessiz durmadığını kanıtladı-. Öldükten sonra saç ve tırnak büyümeye devam eder -Deri öldükten sonra kuruyup büzüldüğü için, saç ve tırnak daha uzun görünür-. Cep telefonu hastanede tehlike yaratır -Araştırmalar cep telefonlarının cihazlara pek etkisi olmadığını gösterdi-. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| vay be gerçekten de su içmek kanıtlanamamış mı? O kadar konuşuyorlardı bir de bu konuda ama... Traş olmak saçı gürleştirir deyip duruyordu babaannem bu da yanlışmış demek. Peki cep telefonunu otobüslerde kapatın demelerinin sebebi ne? Bu cihazların içine otobüs dahil edilmemiş mi? __________________
Ne olursan ol yine gel! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Saç ve tırnak büyüme işi ilginç... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Loş ışık göze kalıcı bir zarar vermez belki ama loş ışıkta kitap okumak gözü daha fazla yorar ![]() ... Aslında hepsine birşeyler yazacaktım ama vazgeçtim ![]() Şu cep telefonu hakkında izlediğim ama şuan ismini hatırlayamadığım bir dizi de adamın biri hastanede cep telefonu kullandığı için ölüyordu ![]() Sn aydıner bu yazdıklarınızı farklı yerlerden mi topladınız yoksa hepsinin bir anlatıldığı bir yer var mı? __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Cep telefonu konusunda ise tatile giderken bindiğim bir otobüste; otobüslerde kesinlikle cep telofonun otobüsün elektronik aksanını bozmadığına karar verdim. Otobüsün şöförü de muavini de çok genç ve komik insanlardı. Herkesin görebileceği bir yerde şöyle yazıyordu. 'Lütfen cep telefonlarınızı kapatınız. Şöförün ve Muavinin cep telefonlarını ise sormayınız onlar araca uyumludur '__________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|