"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

İşsizler sendikası var mı?

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski04-01-08, 21:04  #1
Sürgün

Sürgün'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2007
Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.
İşsizler sendikası var mı?

Müteahhit ali kontur şöyle diyor.
Şu ülkede dört milyondan fazla işsiz var. Ah bir işsizler sendikası kurulsa, iktidarların işi ne kadar zor olur.

Başbakan tayyip erdoğan şöyle diyor
İşsizler de kalksa bir sendika kursa ve sahalara dökülse bu sendikalar ne diyecek.

Ben de son zamanlarda kafayı buna taktım. Neden işsizler sendikası yok. Ki ruhsal-bedensel çöküntünün sebebi olan sisteme kinleri yöneltilecek olsa hakikaten sadece ülkeyi değil, dünayayı sallarlar diye düşünüyorum. Neden sendika ağaları, sendikacılıkla uğraşan insanlar bu insanların en temel insani haklarından olan işsizliğine çözüm üretmek, masaya oturmak, eylem yapılanmasına girmek husunda örgütlenemiyorlar. Yasal bir sorun mu var. Ekonomik sorunların diğer sendikaların aktaracağı pay ile aşılabileğine inanıyorum. Böylece diğer sendikalar hiç olmazsa hayırlı bir iş yapmış da olurlar.

Sizler ne diyorsunuz arkadaşlar?

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı