"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Iran' da Halkin Fedailerinin Sesi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Siyasal Islam Antiemperyalist Degildir Alıntı:
Alıntı:
gezer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-01-08 04:31 .Sebep: Yazı tipi.. | ||
|
| #2 | |
| Bu yazi, islamci hareketin, antiemperyalist kilifta ne yaptiginin, neyi planladiginin göstergesidir. Islamin ve islamcilarin, gercekte antiemperyalist olmadigi, yalnizca farkli dinlerie ve farkli inanctaki ülkelere düsman oldugu defalarca söylendi. __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Valla bence eksik kalmış İslam ve kapitalizm birbiriyle oldukça uyumlu duruyor.Ülkeye baktığımda bunu görmeden edemiyorum nedense.Üstelik halkın parasıyla yapıyorlar bunu.Halk şükür derken onların demediği kesin. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Antiemperyalist olmayan ger guc, nihayetinde kendi emperyalizminin savunucusudu durumundadir. __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... | |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Çünkü sırf İslam'a, müslümana saldırmak için hazırlanmış bir yazı, yalan bir yazı, çarpıtma bir yazı. Niye? Deniyor ki: "İslam’a göre bakireler günahsız olduğundan" .... Var mı İslam'da böyle bir şey? Hangi İslam'dan bahsediliyor? Olmayan bir şeyi getireceksiniz, İslamda varmış gibi göstereceksiniz, kafanıza göre bir İslam uyduracaksınız, sonra da utanmadan sıkılmadan İslam'a saldıracaksınız, müslümanlara saldıracaksınız. Böyle bir yalan var mı? böyle bir sahtekarlık var mı? Biraz utanma olur, biraz sıkılma olur. Not: Bu yazdıklarım yukardaki yazıyı hazırlayan Halkın Fedaileri denen yalancılaradır, İslam düşmanlarınadır. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... | |
|
| #6 | ||
| sikayetlerinizi doogru, iran mollalarina götürün sn redyelow ![]() Iste sizin islam dünyaniz. Gidin afganistana, baska bir cirkeflikle karsilasirsiniz, Gidin arabistana, ona keza.. Degismez kuran haa. Islam ülkelerinin hani o degismez din kitabi ayri ayri miydi yoksa. simdi uygulamadaki basiretsizlikler gibi bir yigin yazi tasirsaniz sasmam. yukaridaki yazilari, vahsete kurban giden iran sol gencligi saptamistir, kendinize gelin, mollalara soru sorun, buraya degil, ok? Alıntı:
![]() Iran bu; ama iceride sizin, hic te hosunuza gitmeyecek demokratik gelismelerle karsilasirsaniz sasirmayin.. Kimse bos durmuyor siz camilerle, imam hatiplerle ugrasiken.? Iran Halkin Fedaleri zaten size ders vermek amacini gütmüyor ki, onlar islamin antikapitalist, antiemperyalist ve antifasist olmadigini kanlariyla dünyaya kanitladilar.hani o ap acik yollanan kitap böyle miydi? Bakireleri okuyunca ne oldu birden? Ekonomik sosyal, seriat yasalarina bakmak yok degil mi...Öyledir iste... Ya, iste bundan böyle Irana filan özenmeyi birakin da oturup demokrasinizi koruyun. Ben özenmiyorum diyorsaniz, sözüm meclise, siz alinmayin sakin haa ![]() kaynaga gereginiz olabilir: http://www.siahkal.com/english/Islam...alism_IPFG.htm saygiyla __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... gezer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-01-08 17:34 . | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Halkın Fedaileri bana zaten ders veremez ki.... Çünkü yalancılar. Benim yalancılardan alacağım hiç bir ders yoktur. Onlar İslam'la ilgili hiç bir şeyi ispatlamadılar, ispatlıyamazlar. Sadece kendilerinin nasıl bir yalancı olduklarını ispatlamış oldular. "İslam’a göre bakireler günahsız olduğundan" mış..... Hadi ordan sahtekar Halkın Fedacileri... utanmazlar...yalancılar! Bunlardan asla ve asla Halkın Fedaileri olamaz...bunlardan ancak yalanın fedaileri olur! SAYIN GEZER; Benim yazdıklarımı ya iyi okuyun ya da benim söylemediğim, benim yazımda olmayan şeylerle ilgili olarak bana hitaben yazmayın. Ben bu başlık altında İran yönetimiyle ilgili, rejimiyle ilgili tek kelime etmedim, iyi bakın. Ben Halkın Fedaileri denen örgütün yalancı olduğunu söyledim ve bu konuda da ısrarlıyım. İslam'da olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek en büyük yalandır! __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|