| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Laiklik AB ile Mi Olur Yoksa? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2008
| Mehmet Ali Birand, "Laik ulusalcılar AB’yi mumla arayacaklar" dedikten sonra şöyle devam ediyor: "Laik-demokratik sistemimizi korumanın en etkili yöntemini bulmamız gerekiyor. Bu da, Avrupa Birliği’ne tam üyeliktir. Laik ulusalcılar, bugün düşman gibi gördükleri AB’yi, eminim yarın mumla arayacaklar (Posta, 21.12.07). Mujik Murat, Mehmet Ali Birand’ın tavsiye ettiği ihale sisteminin daha da etkilisini öneriyor sarakalı (sarkastik) diliyle: "Türkiye için tek çıkar yol ABD bayrağına bir yıldız olarak eklenmektir(!)"DIYOR. (OZDEMIR INCENIN 5 OCAK 2008 TARIHLI YAZISINDAN ALINTIDIR) http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...asp?yazarid=72 İsteyen Özdemir İnce'nin yazısına baksın,bence okumalısınız!!! Siz de laik ulusalcılığı AB düşmanlığı gibi mi görüyorsunuz? Sizce de laiklik AB ile mi garanti altına alınır? ReMaT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-01-08 00:39 .Sebep: tamamı büyük harfti,düzelttim |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Alıntı:
bence birand AB 'yle boşuna uğraşmasın, mujik murat' ın verdiği seçenek daha güzel (!) ve daha kolay. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|