"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Dil konusunda../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Yaziyazın bu yönde bir eksikliğinin olduğunu düşünüyorum. Forumun Türkçe konusunda çok hassas olduğunu görüyorum. Yanlız forum üyelerinin kendi ana dillerinde paylaşım, üretimlerini paylaşmak adına kürtçe ermenice.. yada başka bir dille o dilin Türkçe tercümesininde verilmesi kaydıyla paylaşımına izin verilmeli. Hem o dili bilmeyen arkadaşlar Türkçe tercümesini okuyabilir. Hemde yaziyazın özgür bir ortam olduğu konusu daha pekişir..Böyle bir şeyin olması gerektiğini düşünüyorum.. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-01-08 17:21 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Oldu olucak bu gün dünyada konuşulan 7 bin dili de buraya getirelim. |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Bu bakımdan sn Meyman'ın önerisini yerinde buluyorum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| İnaghhel: Türkcede karsılıgı olmayan cok sey anlatan bir kelimedir. İbrani arabish karısımı bir kelime. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Nasıl çıkıcaz şimdi işin içinden izzah etmek için bir sayfa izzahınımı yazıcaz. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Sanırım arkadaşlar ya anlamiyor yada anlamak işlerine geliyor.Ben farklı dillerdeki paylaşımlarda esnek olunması gerektiğini savunuyorum.Biri bir öykü ,şiir ,yazı paylaşırken yada bir söz yazarken kürtçe ,ermenice yada ugandaca diyelim .orginalini isterse paylaşabilsin.Bunun işin işinden çıkılacak bir hali yok,tercümesiyle birlikte paylaşmak isteyen arkadaşlar verir zaten..__________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Alıntı:
| |
| #8 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
Merak sadece! | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| |
| #10 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
![]() | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|