"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Değerli katılımcılar,Saygıdeğer üyelerimiz ! Bu konuyu şunun için açtım.Posta kutusundan bazı etkinliklerin davetiyesini aldım.Kızılayda dolaşırken bir kaç arkadaşıma rastladım.Biraz sohbetten sonra bana gelen davetiyetilerin konularını açıp orada da görüşebileceğimizi söylediğimde çok memnun kaldılar.Aklıma sitemizde de konuları açmayı ve siz arkadaşlara da bildirmeyi uygun gördüm.Diğer katılımcı arkaşlarda duydukları etkinlikleri yazarsa,güzel etkinlikleri duymuş olur ve katılılarak güzel ortamlarda bulunabiliriz.Bu konuda Ankara etkinlikleri haberlerizi bekliyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla. Etkinlikler :1) ULUSAL AR-GE POLİTİKALARI VE DESTEKLER Düzenleyen ;TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler,Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler vakfı ),Çankaya Belediyesi. Yer ve saat ;Çankaya belediyesi Çağdaş sanatlar merkezi.Kenedy Cad No :4 Kavaklıdere /ANK ( 7 Nisan 2006 Cuma,Saat 13:00-19:00 ,18:00-19:00 Kokteyl ) 2) 2006 BAŞINDA TÜRKİYE EKONOMİSİ " İçinde Bulunduğumuz Sosyo -Ekonomik Durum,Fırsatlar/ Riskler" Düzenleyen ;VAKIF 2000 (2000'Lİ YILLARDA TÜRKİYE STRATEJİK,SOSYAL VE EKONOMİK ARAŞTIRMALAR VAKFI ) Yer ve saat;TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Söğütözü Cad. No 43 Söğütözü /ANK (18 Nisan 2006 Salı,Saat 13:45 ) (NOT ; Diğer duyuruların da bu konu üzerinden yapılmasını önemle istirham ederim.Ankara'lılar etkinlikleri bu konu üzerinde rahatlıkla bulabilsinler) Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-04-06 21:58 . |
| #2 | |
| Değerli dostlarım ! Dün duyurusunu yaptığım brinci etkimliğe katıldım.Aralarda ve kokteylde çok değerli iki insanla tanışarak telefon ve iletişim imkanlarımızı birbirimize sunduk.O arada çağdaş sanatlar merkezinde başka bir duyuruyla karşılaştım. Geç olamasına rağmen onuda sizlerle paylaşmak istiyorum. Konuşmacı ; Prof.Dr.Serpil SANCAR (Siyasal Bilimler Fakültesi Öğrt.Üyesi ) Konu ; Kadının siyasete Katılımı Tarih ; 8 Nisan Cumartesi 2006 Saat. 14:00 Yer ; SDD (Sosyal Demekrasi Derneği ) Genel Merkezi Kavaklıdere Mahallesi Havuzlu sokak,Kardeşler Apt.No:4/7 Çankaya /Ank. Bilgilerinize arz olunur.saygılarımla. |
| #3 | |
| TÜSİAD Tarafından 20 Nisan 2006 Tarihinde Ankara Sheraton Otel'de yapılacak olan Kamu İşletmelerinde Kurumsal Yönetim başlıklı toplantının programı aşağıda yer almaktadır. 08.30 – 09.00 Hoşgeldiniz Kahvesi & Kayıt 09.00 – 09:30 Açılış Ömer Sabancı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Unakıtan, T.C. Maliye Bakanı 09:30 – 10:00 Sunum: "OECD Kamu İşletmelerinde Kurumsal Yönetim Rehberi" Mats Isaksson, Şirket İşleri Bölüm Direktörü, Finansal, Mali ve Girişim İşleri Müdürlüğü, OECD 10:00 - 10:15 Kahve Molası 10:15 - 11:45 Panel: "Türkiye'de Kamu İşletmelerinin Kurumsal Yönetimi" Panel Başkanı: Korkmaz İlkorur, TÜSİAD Kurumsal Yönetim Çalışma Grubu Başkanı Metin Kilci, T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanı Burhanettin Aktaş, T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı* Yılmaz Argüden, Ar-Ge Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Orbay, Sabancı Üniversitesi, Yönetim Bilimleri Fakültesi 11:45 -12:00 Tartışma&Soru-Cevap |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|