"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Tuvalet Tıkanması/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Evet arkadaşlar,konu başlığı biraz absürd gelebilir ama ,Bizim evde bir sorun var,bu başlığı annem için açıyorum ![]() Tuvalette güzel koku yayması için birşeyler satılıyor,adı nedir bilmiyorum,lavanta kokusu falan yayıyor genelde,onlardan biri bir tuvalete düşmüş ise,tuvalet kırılmadan bu iş nasıl çözülür ,sorun kısaca bu.Not:Tuvalete düştükten sonra,üstüne bir de sifon çekilmiştir,görünürde değil yani kaçan cisim ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ele çift kat,arzuya gore arttırılabilir sayısı,poset eldiven geçirilip elinizle bir kurcalıyacaksınız bakalım oralardamı,yakındamı?:D __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
![]() __________________
Eğer çok özel bir ilaç tesadüfen meydana gelmiyor ise, kainattaki hiçbir varlık da tesadüfen ortaya çıkamaz.. | |
|
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Ben denemiştim bu yöntemi ama tıkayan şeyden çok başka cisimlerle karşılaşıyorsunuz:D:D __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Tuvaletiniz'in icine sicak su dokmeyi dusundunuzmu? Hani su belirlenemeyen cisimleri muhataba almamaniz icin soyluyorumda.. __________________
Hepimiz henüz algı ve kavram'ın öğrencisiyiz. |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Eğer okadar suda durmuş,sifon çekilmiş ve hala orda duruyosa sıcak su çare olurmu sanıyorsunuz ona ![]() Neyse konuyu kitletelim bari ![]() __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... | |
|
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Sadece yardimci olmaya calisiyorum sayin Charon. Sizce boyle bir baslikta hatirmi sorulur? Yani nasil bir muhabbet bekliyorsunuz bu konuda? __________________
Hepimiz henüz algı ve kavram'ın öğrencisiyiz. |
|
| #8 | |
| Gerçekten bu cevabı niye yazdınız anlamış değilim.Evet hatır sorulmaz... __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Kezzap falan dökseniz bir faydası olmazmı? |
|
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| vakum aletiyle deliğin içindekileri birer birer çekebilirsiniz isterseniz. Eğer düşen alet fazla büyük değilse vakumun şiddetine dayanamayıp size gelebilir. onun öncesinde gelenleri de artık başka bir yere koyarsınız bir süreliğine. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|