| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Günde kaç bardak su içiyorsunuz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Günde kaç bardak su içiyorsunuz | |||
| 1 | 1 | 3.85% | |
| 2 | 3 | 11.54% | |
| 3 - 4 | 5 | 19.23% | |
| 5 - 6 | 3 | 11.54% | |
| 7 - 8 | 2 | 7.69% | |
| 8 - 12 | 5 | 19.23% | |
| 13 ve üstü | 4 | 15.38% | |
| Hiç İçmiyorum | 3 | 11.54% | |
| Oy Verenler: 26. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Günde kaç bardak "su" içiyorsunuz? (Kahve, çay, yapay meyve suları vb. hariç.) __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Mevsime gore değişiyor desem oyun bozanlık yapmış olacağım ![]() Tamam yıllık ortalamaya gore oy verecem,standart sapmasını falanda hesaplıyayım ![]() Bu arada Sn.Turker nerden aklınıza geldi boyle bir konu? __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Genelde fazla su içemiyorum, yani suyu kendimi zorlayarak içiyorum aslında. Bir iki bardak içersem midem bulanmaya başlıyor. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Pek Su İçmiyorum...Sanırım Susuzluğumu Nescafe ile Gideriyorum....Tiryakisi oldum şu Nescafenin.... |
|
| #5 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
Bende aynen hic su icmiyorum. Gun boyunca sabah ictigim cayla irade ediyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. __________________
Hepimiz henüz algı ve kavram'ın öğrencisiyiz. | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Çok fazla su içiyorum. 13-14 bardak. Ramazanda da çok zorlanıyorum. Ama faydasını da görüyorum bol bol su için dostlar. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| en az 8 bardak en çok da 10 bardak sanırım.. çünkü hergün 1,5 lt lik bir şişeyi bitiriyorum.. bunun yanında da fazladan içtiğim oluyor 2-3 bardak.. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Günde 3-4 bardak içtiğim oluyor.. Çayı çok fazla içtiğimde bu oran 1-2 oluyor.. 13-14 bardak nasıl içebiliyorsunuz? ![]() |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
..nasıl içebiliyoruz bilmiyorum bende.. .. | |
|
| #10 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sağlıklı yaşamın ve düzenli uykunun ilk koşullarından biri su Sayın Charon ![]() Üstelik suya "başladıktan" sonra kahve, çay, kola gibi zararlı alışkanlıklarımı da bırakıp kafein belasından, bağımlılığından kurtuldum. Günde bir matara (1.2 Litre) + 5 ila 8 bardak da su içiyorum. Ayrıca ilgilenenler aşağıdaki adresten kilo, vb. bilgilerini girerek günde kaç litre su içmeleri gerektiğini öğrenebilirler: http://nutrition.about.com/library/b...calculator.htm __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-01-08 21:42 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|