| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Denizler şimdi olsaydı.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Arkadaşlar bi dönem TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE yolunda canlarını bile vermekten çekinmeyen hareketin önderleri günümüzde yaşamış olsalardı acaba kürt sorunu ve PKK hakkındaki fikirleri ne olurdu? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Pkkya kesinlikle karşı çıkacaklarını bliyorum ama kürtlerin ezilmemesi için ellerinden geleni yaparlardı eminim... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Deniz Gezmisler simdi olsaydi Pkk diye bir örgut olmazdi __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| deniz gezmiş eylem adamıydı. teoriyenlikle falan pek alakası olmazdı. o mert adamdı. pkk gibi kalleş değildi. sivilleri vurmazdı, işbirlikçi devlet adamlarını vururdu büyük ihtimalle. ille bomba patlatacaksa TBMM' ye atardı herhalde. pkk'lıları da gördüğü yerde vururdu sanırım. ha ülkücüler ha pkk' lılar..onun için aynı şey. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #5 | |
| boğazkaya ve ivanova katılıyorum ![]() |
|
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Gün Deniz'leri düşleyecek gün değil, gün onlar gibi olabilme günüdür. Bugün “Deniz Gezmiş'ler olsaydı ...” diye devam eden sorular bize vakit kaybettirir. Dostlukla __________________
Daha çok özgürlük; Daha çok demokrasi; Daha çok zenginlik; Daha çok adalet; Daha çok eşitlik... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Iste bende buna katiliyorum __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #8 | |
| Nazım üstadın da dediği gibi "düşenler döğüşerek düştüler/güneşe gömüldüler/vaktimiz yok matemlerini tutmaya..." biz güneşi zaptetmeye bakalım onlarsa yıldızların arasındaki şanlı yerlerini alsınlar... |
|
| #9 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Arkadaşlar ben sosyal demokratım. Şimdi Deniz Gezmiş'i eleştirdiğimde bana kızıp yanlış anlamamınız için peşinen yazdım. Deniz Gezmiş teoride bazı noktalarda haklı olsada pratikde çoğunlukla yanlışa düşmüştür. Yaptığı hataları da kendisinden çok Türkiye İşçi Sınıfı ödemiştir... Keşke bu işi sokağa dökeceğine daha etkin muhalefetin mecliste sürdürülmesi için savaşsaydı... Genede onun gibi mert ve açık sözlüsü gelmez. Aşk olsun çocuk aşk olsun... Acırsam sana çocuk, anam avradım olsun... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Bir Ülkücüyüm Fakat Deniz Gezmiş in kendi ideolojisi açısından Yaptıklarını,Gayretini Tebrik etmemek ona yapılmış bir haksızlık olur.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|