"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
6 genci öldüren bombacı için gözyaşı dökmüş/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| DTP'li Ayna, 6 genci öldüren bombacı için gözyaşı dökmüş Demokratik Toplum Partisi (DTP) eş Genel Başkanı Emine Ayna, Diyarbakır'daki saldırıyla ilgili tuhaf bir açıklama yaptı. Ayna, olayda ölen öğrenciler kadar bombayı koyan genç için de gözyaşı döktüğünü söyledi. Ayna, "Bombayı koyan 23 yaşındaki genç için 2 gün gözyaşı döktüm. O genci bu işe yapmaya zorlayan neydi, o araştırılsın. Onun bu işi yapması tamamıyla AK Parti'nin suçudur." dedi. Şanlıurfa'da yerel yönetimlerle ilgili bir sempozyuma katılan Ayna, bölgede bir savaş yaşandığını savundu. Bu savaş devam ettiği müddetçe bölge ekonomisinin kalkınamayacağını belirtti. Başbakan Erdoğan'ı yalancılıkla suçlayan Ayna, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü de ABD ile pazarlık yaptığı gerekçesiyle eleştirdi. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=637053 __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| birileri türkiye'de demokrasi yok diyordu değil mi... bence haklılar.amerika gayet demokratik ama "bin ladin için gözyaşı döküyorum" diyeni n'aparlardı düşümek bile istemiyorum... bizdeki demokrasi değil, başka birşey.. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2007
| Nasil bir alaka kurdunuz siz simdi? Bin Laden'de benim gozumde bir direniscidir. __________________
Hepimiz henüz algı ve kavram'ın öğrencisiyiz. |
|
| #4 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| "... O genci bu işe yapmaya zorlayan neydi, o araştırılsın. Onun bu işi yapması tamamıyla AK Parti'nin suçudur...." Hayır hanımefendi bu tamamiyle sizi suçunuz.Onlara hocalık siz ettiniz.18 yaşında dağa çıkıp asker öldürmeyi marifet bellettiniz.Bu meselenin çözümüne yardım etmek yerine kördüğüm olmasında katkıda bulundunuz... kusura bakmayın siz de vicdan kaldı mı da gözyaşı döküyorsunuz.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: türkiye cumhuriyeti
| Masum timsah göz yaşları.... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Biçare kadın ancak bunları söyleyebiliyor. Konuşmasına neden kızıyorsunuz? Bence konuşsun. Herkes konuşsun. Tüm içindekileri döksün. Böylece herkes herkesin ne düşündüğünü de, neye taraftar olduğunu da, çelişkilerini de net olarak görür. Konuşmaktan kimseye zarar gelmez. |
|
| |
| #7 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Evet bende Hırant Dink'in katili (!) için aynı duyguları beslemiştim, kimse doğuştan katil doğmuyor bu kısmı unutuyoruz galiba! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Akepenin avukatı değilim ama bu parti ile bu olayın ne ilgisi var anlayamadım.Yerel seçimler yaklaştıkça Doğu ve Güneydoğu'lu DTP milletvekilleri bu hücumlarını sürdürecektir.Ölenler ve öldürenler üzerinden oy toplamaya çalışacaklardır.Allah akıl fikir versin. |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Alıntı:
Hrant Dink'in eşi "çocuklardan katil yaratıyoruz" demişti; DTP'li milletvekili de benzer bir şey söylemiş, bu kadar basit... Ama anlamak isteyene tabi.. | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ülkemiz önce suclu yaratip, sonra eserinin pesine düsmekle mesgul 50 yildir. __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|